KURKUMAA JA KOTIKUULUMISIA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Postauksessa esitellyt tuotteet saatu pr-lahjana.

Kotoilua, sitähän tämä viikonloppu on ollut välttämätöntä kauppareissua lukuunottamatta. Kaikki menot punnitaan nyt tarkoin ja läheisten kanssa ollaan oltu yhteydessä vain viestitellen. Tuntuu kauhealta, että vielä jokin aika sitten sitä oikein toivoi rauhallista kotiviikonloppua, mutta nyt, kun tilanne on mikä on, tuntuisi arkeen palaaminen niin ihanalta. Sosiaalista mediaa huomaa vähän jo jopa välttelevänsä ja mietin pitkään pelkästään tämänkin postauksen kirjoittamista. Vakavien asioiden myllätessä ympärillä tuntuu oudolta istahtaa koneen ääreen muokkaamaan asukuvia. Totesin kuitenkin lopulta pienen tuokion konetta naputellessa vievän ajatukset niin hyvin toisaalle, että blogissa elämä jatkukoon mahdollisimman normaalisti.

Tosin kirjoitettavaa ei tämän viikonlopun osalta juurikaan ole. Olen istunut tuossa samaisessa sohvannurkassa useamman tunnin, katsellut viikonlopun aikana peräti kaksi leffaa alusta loppuun ja neulonut hartiani jumiin. Eilen laitoimme vierashuonetta uusiksi, sekin asia, joka on ollut suunnitteilla pitkään, mutta aikaa ei mukamas ole suunnitelmien toteuttamiselle ollut. No nyt on aikaa. Tulipahan sekin hoidettua.

Valmistin juuri aikani kuluksi myös yhtä suosikkijuomaani, kun WHY NOT PR:ltä saamastani pr-paketista löytyi pussillinen jauhettua kurkumaa. Kiehautinkin siis vedenkeittimessä vettä, sekoitin joukkoon kurkumajauhetta, puolikkaan sitruunan mehun ja viimeistelin terveysjuomani vielä teelusikallisella hunajaa. Juomassa on potkua ja se toivottavasti pitää myös pöpöjä kaukana ja kroppaa kunnossa.

Kurkumajauhe liittyi paketin mukana tulleisiin Neutrogenan uutukaisiin, sillä tuo tuttu brändi on julkaissut uuden, kurkumaa sisältävän tuotesarjan. Neutrogenan tuotteet tulivat tutuiksi jo nuoruusvuosina ja edelleen brändin tuotteet jaksavat ihastuttaa. Tämä uusi lanseeraus herätti mielenkiintoni heti ja päätin ottaa nelikon testiin. Kurkumauutteen sanotaan olevan ihanteellinen stressaantuneelle iholle ja ehkäisevän ihon stressiä ja finnejä aiheuttavien bakteerien kasvua. En tiennyt, että kurkumiini toimii myös iholla! Kurkuma on mausteena ollut suosikkini jo pitkään, ja tämä inkiväärin sukulainen on tullut hyvin tutuksi kokkaillessa. Nyt onkin äärimmäisen mielenkiintoista nähdä kuinka mausteen rauhoittavat voimat on valjastettu ihonhoitotuotteisiin. Odotukset ovat korkealla, mutta jo pelkästään auringonkeltainen ulkoasukin ihastuttaa kylppärinhyllyllä. Ulkoasu siis täysi kymppi.

Mutta nyt takaisin viikonlopun viettoon. Hyvää vointia, energiaa ja auringonsäteitä tulevaan viikkoon – minulla on sellainen tunne, että niitä kaikkia tarvitaan nyt enemmän kuin pitkiin aikoihin. <3


Posted in kauneus and tagged , , , by NOORA.