28/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Eräänä kesäisenä perjantaina, tarkemmin sanottuna, 9.7. aamu-uinnin aikaan autiolla biitsillä.

MISSÄ? Vietin kesäpäivää vanhempieni kesäpaikalla ja pulahdin heti aamusta vesijuoksemaan Näsijärven lämpöiseen, heinäkuun helteiden lämmittämään veteen.

MITÄ? Viime viikolla huomasin kaipaavani kipeästi vapaapäivää ja sellaisen sain onneksi järjestettyä päivätyöstäni viime viikon perjantaiksi. En halunnut jäädä kököttämään (toisin sanoen istumaan läppärin ääreen) kotimaisemiin, vaan otin jo aamusta suunnaksi vanhempieni kesäpaikan Teiskossa. Maisemanvaihdos ja päivä ilman aikatauluja teki todella hyvää. Aamupäivän pulikoin Näsijärvessä vesijuosten, iltapäivällä lueskelin kaikessa rauhassa kirjaa, jonka aloittamista olin suunnitellut jo parisen viikkoa. Grillasimme herkkuja ja nautiskelimme aurinkopäivästä – voisiko kesäpäivää edes paremmin viettää?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.