KAUNIIDEN MAISEMIEN KESÄKAHVILABONGAUS

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

rantasmoothie tamperekahvila ranta-tampella

Rakastan kahviloita. Etenkin kesäisin huomaan istahtavani useastikin kahvilan terassille hörppimään lattea ja mussuttamaan croissantia. Kesämaisemia ihastellessa voi vierähtää tunti jos toinenkin ja parhaalta kesäaamupala maistuu silloin, jos mukaan on muistanut napata koukuttavan pokkarin, jonka pariin voi hetkeksi unohtua. Tai ystävän, jonka kanssa vaihtaa kiireettä kuulumisia. Eilen bongasin Tampereen kahvilamaailman hurmaavan uutukaisen, joka tarjoaa kaupanpäällisinä kävijälle niin henkeäsalpaavan upeita maisemia, että kirjan voi suosiolla unohtaa kotiin. Teki mieli sitten jääkahvia tai smoothieta, Ranta-Tampellan kadulta löytyy tämän kesän #must see-kahvitreffipaikka.

Ranta-Tampellan uusi, upea asuinalue on rakentunut Näsijärven kylkeen huomaamattani. Kulkumme suuntaa harvoin tähän kaupunginosaan, mutta eilen päätimme lähteä tutustumisretkelle kauniisiin järvimaisemiin. Kun iltakävelyn varrelle osui sopivasti myös RantaSmoothie-kesäkahvila, päätimme istahtaa alas ihastelemaan kesämansea kahvikupposten kera.

ostoslista talonseinä ranta-tampellaranta-tampella terassi

RantaSmoothiesta voi näppärästi napata matkaan kupin jääkahvia tai herkullisen smoothien; nettisivuja tutkaillessani huomasin, että kahvilasta saa sunnuntaisin tilattua jopa brunssikoreja! Smoothieiden, mehujen ja smoothiebowlien raaka-aineet ovat kotimaisia ja myynnissä on paljon paikallisten yritysten tuotteita, kuten Nokian Panimon virvoitusjuomia. Hippokippo jäi minulta eilen testaamatta, mutta lupaan palata viettämään herkkuhetkeä vielä useamman kerran kesän aikana näihin maisemiin.

Ja kuten näette itsekin, maisemat ovat upeat. Terassi ja kävelytiet kulkevat pitkin rantaviivaa ja ympäristöstä löytää hurmaavia kahvittelupaikkoja. Moni kävi hakemassa evästä kahvilasta ulkosalilla tehdyn treenin tai sup-lautailun jälkeen, löytyipä lähistöltä myös spotti, josta ihmiset pulahtelivat viileään järviveteen. Moni koiranulkoiluttaja näkyi nappaavan smoothien matkaan ja Särkänniemestä kantautuvaa iloista riemua oli ihana kuunnella.

Tuntui kesältä, täydelliseltä kesähetkeltä.


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.