SE SIITÄ EDULLISESTA AAMIAISESTA

Päätimme aloittaa yhteisen kesälomamme herkullisella aamiaisella. Puntaroimme pitkään vaihtoehtoja ja lopulta, ehkä hieman yllättäenkin, me molemmat innostuimme ajatuksesta käydä testaamassa Ikean aamupala. Olen itse käynyt Ikeassa aamiaisella pari vuotta sitten, mutta näin pitkän ajan jälkeen muistikuvat aamiaisen kattavuudesta alkoivat olla jo vähän hapertuneet.

Aamiaista aletaan tarjoilla jo 9:45, eli hetki ennen tavaratalon aukeamista. Jonoja tai ruuhkaa ei juurikaan ollut, mutta pikkuhiljaa ravintolan pöydät alkoivat täyttyä nälkäisistä lomalaisista. Yllätyin äärimmäisen positiivisesti, kun alle viidellä eurolla edessäni oli pian hurjan hyvä aamupala, johon kuului niin mysliä, hedelmäkuutioita kuin jugurttiakin, unohtamatta myöskään lämpimiä herkkuja kuten pekonia ja nakkeja. Mukaan sai myös sämpylän, jonka sisuksiin löytyi buffetpöydästä kaikkea salaatinlehdistä juustoviipaleisiin. Puuroakin oli tarjolla muutaman kymmenen sentin lisähinnalla ja Matin tarjottimelle eksyi vielä extrana yksi croissantikin jälkiruuaksi. Erinomainen setti kaiken kaikkiaan!

Saatuamme virtaa kupillisesta aamukahvia ja energiaa lasillisesta appelsiinimehua, päätimme edullisen aamiaisen jälkeen hakea Epulle vielä tuliaisia Ikean pehmoleluhyllyltä. Entiseltä pehmorotalta oli järsitty korvat irti, joten uusi lemmikki tulisi tarpeeseen.

Asiassa oli vain yksi mutta. Ikeasta ei haeta vain sitä yhtä juttua.

Yhtäkkiä muistin tarvitsevamme uuden maton kylpyhuoneeseen, kappas tuosta matkaan lähtikin pari pirtsakkaa tyynyä sohvalle, Matti haepas sellainen keltainen kassi jostain ja ota samalla tuosta korista pari wc-harjaa kyytiin. Ja tiskiharjat, niitäkin me tarvitaan!

Meinasi melkein rotta unohtua kyydistä, kun Neiti Näppilä keskittyi muun muassa bambuhankintoihin.

Aamupala oli siis todella hyvä ja edullinen. Kuka käski lähteä hakemaan sitä yhtä rottaa. Kassakuitin loppusummasta saan ihan vaan syyttää itseäni.

enkku2-1-1-1

Today, we started our day with a delicious breakfast at Ikea Tampere, and we also decided to get some new stuff for our home. Some new pillows, some new blankets, a few toys for Eppu.. Well, okay. We decided to get a lot of new stuff.


Posted in and tagged , , by NOORA.