22/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

ahlman tilapuoti


MILLOIN? Istahdimme viikon 21 alkajaisiksi samaan iltapäiväkahvipöytään ystäväni kanssa.

MISSÄ? Ahlmanin Tilapuodin yhteydessä voi myös nautiskella puodin herkuista terassilla tai viihtyisän kahvilan puolella.

MITÄ?  Ahlmanin Tilapuoti on ollut oma suosikkini jo pitkään; valikoimasta löytyy tilan omia, spesiaaleja herkkuja ja oppilaiden taidonnäytteitä. Hallilantieltä löytyvästä Tilapuodista olen jo vuosia sitten kirjoitellut myös blogiini, mutta vuosien varrella valikoima on vain entisestään laajentunut. Aina kun joku kysyy minulta, mitkä ovat niitä Tampereen helmiä, joissa kannattaisi piipahtaa kahvilla, vastaan viipymättä Ahlman. Miljöö on hurmaava, lehmät laiduntavat pelloilla ja alue on viihtyisä jopa pienelle päiväkävelylle. Mutta älä poistu paikalta piipahtamatta Tilapuodissa; tästä valikoimasta löydät uudet luottoherkkusi jugurteista maitoihin ja korvapuusteista jauhoihin!


 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.