KUN LENNÄTITTE MATIN KOHTI PILVIÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Käsittämätöntä, mutta totta; kävin perjantaina kesän ensimmäistä kertaa Särkänniemessä. Tämä on täysin ennenkuulumatonta tällaiselle huvipuistojen tosiystävälle kuten minä, mutta todettakoon, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Oli itse asiassa jopa mukava nähdä kuinka Särkänniemi sykkii iloa ja riemua ihan yhtä paljon näin loppukesästä kuin kesän kuumimpina päivinäkin. Yhtä paljon oli jännitystä myyräpelissä ja ihasteltavaa Koiramäessä kuin alkukesästäkin olisi ollut – te tosin lisäsitte Matin jännityskerrointa hurjasti äänestämällä Insta-storyssäni, että tyypin pitäisi istahtaa Boomin, tuon hurjan uutuuslaitteen kyytiin!

Ja mitäpä muutakaan mies olisi voinut, kun äänestystulos oli niin selvä. Sinne lennähti Matti vauhdikkaasti kohti pilviä. Kiitellen teitä samalla..


HUPPARI ZARA   FARKUT MONKI   KENGÄT SOWHAT/VAMOS


Kuten hymystänikin näkee, itse rakastan huvipuistoja yli kaiken, vaikka en enää kovin monen laitteen kyytiin uskallakaan. Vuoristoradat skippailen suosiolla, mutta Koskiseikkailu täytyy päästä ajamaan kerran vuodessa. Tosin jostain syystä AINA, kun olen käynyt Matin kanssa Särkänniemessä, saamme myös sateen niskaamme, joten vaatteissani olevat läikät eivät ole todellakaan peräisin vesilaitteista vaan sadekuurosta. Mutta Särkässä on kivaa sateellakin!

Myyräpelin voitin _jälleen_ minä ja palkinnoksi sain laukkuuni roikkumaan donitsin. Viimeinen pelilippu käytettiin luonnollisestikin narunvedossa ja kotiin matkasi mukana pieni pandamaskotti, jolla oli sateenkaarenväriset siivet. Veikkaan, että pandalle löytyy uusi koti siinä vaiheessa, kun saamme taas pieniä vieraita kotiimme. Kaiken kaikkiaan täydelliset ”treffit” hektisen arjen keskelle ja loppujen lopuksi Mattikin oli vain sitä mieltä, että Boom oli hurjan hauska vekotin. Joten kiitos teille! 

Mutta nyt hän haluaa tietää, KUINKA MONI TEISTÄ ÄÄNESTÄNEISTÄ ON USKALTAUTUNUT BOOMIN KYYTIIN? ;)


Posted in muoti and tagged , by NOORA.