”MILLOIN VIIMEKSI?”-BLOGIHAASTE by Karoliina

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Mekko: Nosh
Leggarit: Nosh


Ystäväni heitti minulle virtuaalisen pallon ja pyysi ottamaan koppia blogihaasteestaan. Ja kuten tiedätte, rrrrakastan blogihaasteita! Näitä tuli näpyteltyä blogiin alkuaikoina miltei viikoittain ja toisinaan vieläkin laitan itsekin haasteita liikenteeseen. Mutta nyt otetaan tarkastelun alle Karoliinan postaus. Hän oli naputellut vastaukset peräti viiteenkymmeneen ”Milloin viimeksi?”-kyssäriin, joista nappasin nyt ensimmäiset 35 kysymystä itselleni vastattavaksi. Vaikka kymmensormijärjestelmä hyvin hallussani onkin, on postauksen kirjoittamiselle juuri nyt aikaa vain tunti – sitten täytyy kiirehtiä töihin!

MILLOIN VIIMEKSI..

KARJUIT? En myönnä karjuneeni kenellekään vuosikausiin. Huomaan korottavani tosin ääntäni melko herkästi, ja jos esimerkiksi selitän Matille jotakin tapahtunutta asiaa kovalla innolla, saattaa joku luulla minun olevan vihainen. Matti on onneksi tähän jo tottunut.

AJOIT AUTOA? Jokohan edellisestä kerrasta on nelisen vuotta?

HALASIT EI-PERHEENJÄSENTÄ AJATTELEMATTA, ONKO SE TURVALLISTA? Voih, tästä on jo aikaa. En muista koska olisin viimeksi halannut ketään lähipiirini ulkopuolelta.

URHEILIT? Polar-sovellukseni näyttää, että varsinaisen treenin olen vetänyt viimeksi pari viikkoa sitten. Hyötyliikuntaa, kuten töihin kävellen reippailua, on tosin tullut harrastettua.

OLIT PELOKAS? Todennäköisesti viimeksi alkuvuodesta uutisia lukiessani.

ITKIT? Kuten saatatte tietää, olen melkoinen herkkis ja itkeä tihrutan harva se päivä, monesti liikutuksesta tosin. Sunnuntaina herkistyin BB:tä katsellessani, kun Nina Mikkonen ja Sani saivat taloon äitienpäiväkortit. Tippa tuleekin itselleni usein linssiin, kun näen jonkun muun liikuttuvan.

SÖIT VAAN HERKKUJA LOUNAAKSI? Viime viikon keskiviikkona. Jääkaappi oli tyhjä, olin juuri matkalla koronatestiin, enkä tietenkään siis suunnannut ruokakauppaan ennen sitä. Siispä söin lounaaksi Maraboun Japp-suklaata ja Wolttasin ruokaa kotiin vasta koronatestistä kotiin palattuani.

SHEIVASIT? Viime viikolla.

OLIT KATEELLINEN JOLLEKIN TOISELLE? Olen vuosien varrella todennut, että en jaksa käyttää energiaani kadehtimiseen. Toki välillä haaveilen itsekin materiasta, etelänlomista ja lapsiperhe-elämästä, mutta eivät toisten elämät, teot tai hankinnat minua kateelliseksi tee.

OLET SIJOITTANUT RAHAA OSAKKEISIIN TAI RAHASTOON? Tämä on asia, johon minun pitäisi perehtyä! Maaperä tuntuu vain niin kovin vieraalta itselleni, että tarvitsisin itselleni luotettavan oppaan osake- ja rahastomaailman kiemuroihin.

OLIT YKSIN KOTONA YÖN? Toissapäivänä.

SAIT OLLA YKSIN? Elämme sitä aikaa vuodesta, kun maajussini suuntaa tekemään peltotöitä synnyinseudulleen, jolloin itse jään kaupunkiin. Vaikka välimatka parisuhteelle välillä tekeekin vain hyvää, yksinoloa en kaipaa. Siksi olenkin onneni kukkuloilla, kun saan miekkoseni taas tänään kotiin.

NAUROIT NIIN, ETTÄ MEINASI TULLA PISSAT HOUSUUN? Saan useamman kerran viikossa niin railakkaita kikatuskohtauksia, että tätä nyt meinaa sattua todella usein.

VALVONUT AAMULLA KELLO NELJÄÄN? Sairastin kovan flunssan viime syksynä ja tuolloin tauti piti hereillä monen yön ajan.

OLET BAILANNUT AAMUUN SAAKKA? Veikkaan, että viimeksi vuosien 2007-2010 välillä?

TEIT JOTAIN MITÄ ET IKINÄ USKONUT TEKEVÄSI? Hhhmmm.. tämä on vaikea kysymys. Tartun innolla uusiin juttuihin, toki vain sellaisiin, jotka tuntuvat niiltä omilta jutuilta ja jotka saavat innostumaan. Toisinaan kypsyttelen päätöksiä ja kerään vähän rohkeutta ensin.

RUKOILIT? Viime viikolla.

KÄVIT ALKOSSA? Joulun alla.

KÄVIT ULKOMAILLA? Oih, Saarenmaan reissusta on jo miltei kaksi vuotta aikaa. Onneksi nautin joka solullani tuosta upeasta pressireissusta, menee varmaankin vielä tovi ennen kuin seuraavan kerran ulkomaille suuntaan.

KÄVIT JÄRVESSÄ UIMASSA? Pulahdin viimeksi järviveteen elokuun auringossa siskonperheen luona, innolla odotan jo vesien lämpenemistä, jotta saan vesijuoksuvyöni jälleen ahkeraan käyttöön.

SÖIT ULKONA RAVINTOLASSA? Koska Wolt kuljettaa nykyisin myös meidän nurkillemme (jes, jes, jes!), ovat ravintolakokemukset viime ajoilta kovin noutoruokapainotteisia. Helmikuussa istahdin tosin Ravintola Näsinneulan pöytään elämäni ensimmäisen kerran.

MAISTOIT ITSELLESI UUTTA RUOKAA? Näsinneulassa pääsin maistelemaan itselleni uusia makuja, en esimerkiksi ollut aiemmin maistanut hanhea.

KIROILIT? ..tänään.

OLIT HUMALASSA? Alkoholinkäyttöni on todella vähäistä, skumppalasillisen juon silloin tällöin juhlissa ja toisinaan saunakaljakin maistuu. Humalassa olen ollut viimeksi parikymppisenä.

LEIKKASIT KYNNET? Tämä kuulostaa nyt ehkä joistakin hassulta, mutta sairaanhoitajaopinnoista on jäänyt mieleeni eräs oppitunti, jossa konkreettisesti meille osoitettiin, kuinka paljon likaa kynsien alle kerääntyykään ja kuinka vimmatusti käsiä saisikaan pestä, että kaikki lika poistuisi. Tämän oppitunnin opit ovat jääneet niin tarkasti mieleeni, että pidän kynnet aina lyhyinä. Viimeksi tartuin saksiin toissapäivänä.

TURHAUDUIT? Hankin itselleni uuden puhelimen ja vaikka tietojen siirtäminen iPhonesta iPhoneen käy näppärästi, erinäisten sovellusten lataaminen kesti niin kauan, että huomasin turhautuvani odotteluun. Kärsivällisyyttä Noora!

JUOKSIT COOPERIN TESTIN? Juostaanko Cooperi koulussa liikkatunneilla? Jos kyllä, niin silloin varmaan sitten viimeksi. Eli noin parikymmentä vuotta sitten.

LUIT RAAMATTUA? Kummitytön ristiäisissä pari vuotta sitten.

NUKUIT YÖN YLI? Pitkästä piiiiitkästä aikaa, nukuin viime yönä kahdeksan tuntia putkeen. Olen todella levoton nukkuja ja havahdun hereille helposti kymmenisen kertaa yön aikana.

MIETIT OMIA ARVOJASI? Nykyään viikoittain eri teemojen noustessa esiin esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

TEIT HUTIOSTOKSEN?  Ostin mustat pyöräilyshortsit mekkojen alla pidettäväksi eräästä ketjumyymälästä. Shortsit maksoivat alle kymmenen euroa, mutta venyivät muodottomiksi jo kahden käyttökerran jälkeen. Hutiin meni.

PUHUIT ENGLANTIA? Päivätyössäni käytän englantia miltei päivittäin. Viimeksi eilen hoidin puhelun englanniksi. Minusta on upeaa, että pääsen käyttämään englantia niin usein työssäni, kielitaito ei ruostu ja sanasto pysyy hallussa!

OLIT ROHKEA? En kuvailisi itseäni adjektiivilla rohkea, mutta onko rohkeutta esimerkiksi ryhtyä duuniprojekteihin, jotka saavat sydämen pamppailemaan ja joiden tietää tuovan elämään toki paljon lisää töitä, mutta samalla hurjasti uusia taitoja ja seikkailuita?

SANOIT ”MINÄ RAKASTAN SINUA”? Lausahdus taisi mennä ”Noora-täti rakastaa sinua kovasti”, ja kuiskasin sen pienen tytöntylleröisen korvaan viime sunnuntaina.

MAKSOIT LASKUN? Ite asiassa eilen, kun maksoin kuukausittaisen laskun koskien blogini palvelinta.

Mutta nyt haluan kuulla, milloin viimeksi Iina, Tiia ja Katja?


Posted in muoti and tagged by NOORA.