19/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

MILLOIN? Tämä onnellinen otos on otettu sunnuntaina, 9. toukokuuta, äitienpäivänä.

MISSÄ? Olimme kokoontuneet äitienpäiväkaffeille äitini luokse.

MITÄ? Vuonna 2019, kun pieni siskontyttöni oli vasta muutaman kuukauden ikäinen, ikuistin äidistä ja tyttärestä potretin pikkusiskoni ensimmäisen äitienpäivän kunniaksi. Tuolloin päätettiin, että vastaavanlainen potretti otettaisiin aina jokaisena äitienpäivänä muistoksi. Viime sunnuntaina oli jo kolmannen kuvan vuoro, ja jälleen kerran valitsimme saman paikan ja asettelun kuvaan. Joka vuosi kuvasta on tullut hersyvää onnea ja iloa täynnä oleva kuva, niin myös tänä vuonna. Nähtäväksi jää kuinka monta vuotta eteenpäin voimme toteuttaa kuvan tällä samalla asetteluidealla; onneksi kuvan vasemmassa reunassa on itse asiassa sänky, joten siskontyttöni voi sitten seisoskella siinä, jos tällainen sylittely ei enää onnistu. Roosa lupasi pitää hauislihaksensa kunnossa! ;) Tällaiset perinteet ovat mielestäni ihania, jo nyt noita kolmea otettua kuvaa katsellessa sitä todella ymmärtää kuinka nopeasti aika juoksee ja pikkuinen kasvaa.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.