VAPPU VAALEANPUNAISISSA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI MONKI   HAALARIT KAIKO /*saatu Miela Designroomilta  KENGÄT MINNA PARIKKA  T-PAITA MONKI
AURINKOLASIT H&M   HIUSKORU GLITTER


Erinomaista maananta…, otetaanpa uudestaan, erinomaista torstaita kaikille! Vappu sekoitti tehokkaasti sisäisen kalenterini päälaelleen. Arkivapaan jälkeen oli tänään kuitenkin mukava heräillä kuudelta herätyskellon soittoon ja huomata, että viikkoa ei olekaan enää kovin paljoa jäljellä – viikonloppu alkaa sekin olla jo nurkan takana!

Toivottavasti kaikki viettivät juuri omanlaistaan ja onnistunutta vappua. Meidän vappumme oli äärimmäisen rauhallinen, mitä nyt kävimme kilistelemässä lasilliset kuoharia uuden asunnon ja vapun kunniaksi Periscopen terassilla ja toki perinteikäs munkkikeikka Pyynikin Näkötornillekin oli tehtävä vielä kaatosateessa. Vappupallokin jäi tänä vuonna hankkimatta, vaikka kaiken maailman poneja ja yksisarvisia onkin totuttu näkemään pääni yläpuolella leijumassa aina näin vapun aikaan. Parhaiten viime vuosilta on jäänyt mieleeni kuitenkin tämä pallo, jonka kanssa otimme kaverikuvia lumisateessa pari vuotta sitten. Jos olisin tänä vuonna hankkinut pallon, se olisi todennäköisesti ollut Juhlamaailmasta bongaamani valtava laama tai säkenöivä merihevonen, mutta nuo kaverukset jäivät nyt tällä kertaa kauppaan. Mutta hei, millainen sulla oli tänä vuonna?

Vaikka vappukemuihin en tänä keväänä suunnannutkaan, se ei estänyt minua kihartamasta hiuksiani serpentiinipehkoksi. Kikkurat laitoin järjestykseen pupunkorvapinnillä ja samaa teemaa jatkoin myös kenkävalinnassani. Kaikon haalareista on sen sijaan tullut asukriisihetkien pelastajani ja Monkin vaaleanpunainen pörrötakki on täydellinen ratkaisu harmaisiin sadepäiviin. Sade lannisti kiharat alta aikayksikön, mutta vaaleanpunaisten sydänaurinkolasien läpi katseltuna, maailma oli eilen harvinaisen hattarainen. Viihdyin tässä lookissa niin hyvin, että suunnittelin ottavani sen pian uudestaan käyttöön. Oli sitten vappu tai ei!

Mutta nyt on aika unohtaa hattarat ja pupunkorvat – työpäivä kutsuu!


Posted in muoti and tagged by NOORA.