15/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Kuva on otettu aurinkoisena sunnuntai-iltana, huhtikuun 11. päivä, kun saimme odotetun vieraan kylään.

MISSÄ? Leikkihetki tallentui muistikortille olohuoneessamme.

MITÄ? Tässä on Paavo! Muistatteko tämän hurmurin, joka pari vuotta sitten pentukuvissaan hurmasi teidätkin? Paavo on serkkutytön koira, joka asustelee meillä viikon ajan. Olemme odottaneet tätä viikkoa Matin kanssa ihan hurjasti; Epun kuolemasta on aikaa kulunut jo kolme vuotta ja toisinaan koti on tuntunut kovinkin tyhjältä ilman koirantassujen rapinaa. Nyt saamme siis nauttia koiraelämästä viikon verran ja tämän tyypin kanssa se onnistuu mainiosti. Paavo on mainio kämppis, tsemppaava ja hurjan hyvä personal traineri sekä oiva etätyökaveri. Siinä missä itse naputtelen konetta, Paavo vahtii tarkasti ikkunan ääressä pihamaamme oravien puuhia.

Ja kyllä, Paavo valitsi päivän sukkani. ;)Posted in lifestyle and tagged by NOORA.