ARKIKUVA 51/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Tämä leppoisa kuva on napattu lauantai-iltana päivän kääntyessä illaksi. Juuri siihen aikaan, kun pikkumurun mielestä Matin ja iskän oli aika käydä nukkumaan.

Missä kuva on otettu? Olimme tervehtimässä sisareni miestä hänen syntymäpäivänsä kunniaksi heidän luonaan.

Mitä kuva esittää? Jos minun on vaikea sanoa tuolle pienelle suloiselle sydänkäpyselle ei, niin on myös kummisetä-Matin ja Pekka-vaarin. Kun M komentaa miekkoset lattialle makaamaan ja leikkimään nukkuvaa, he tottelevat tietysti kuuliaisesti. Kukapa näin mukavasta leikistä kieltäytyisi! Hän kävi hakemassa heille myös tyynyt ja yhteisen peiton, unileluja unohtamatta. Kun miehet laittoivat silmät kiinni, M silitteli heitä uneen. Aika liikkistä, vaikka itse sanonkin. Igor-koira nautti myös tästä hetkestä, kuten kuvasta voit bongata.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Voisiko tällaisella hetkellä muuta tehdä kuin hymyillä? Lauantai-ilta parhaimmillaan.

Pakko lisätä vielä bonuskuvaksi tämä otos, jossa pikkumuru kiikuttaa unille laittamilleen miekkosille vielä unikaveritkin viereen. Toiselle sika, toiselle kissa. Ja millä innolla!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.