13/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Vuoden toistaiseksi suloisin arkikuva on otettu palmusunnuntaina, maaliskuun 28. päivä, kun aamupäivällä ovikellomme soi ja pihaltamme löytyi kenties kaikkien aikojen hurmaavin pääsiäispupu.

MISSÄ? Tämä pupu pomppi meidän rivitalokotimme pihamaalla.

MITÄ? Olimme vähän Matin kanssa aavistelleet, että tämä pikkuinen pääsiäispupu saattaisi ilmestyä ovemme taakse palmusunnuntaina virpomisoksan kera, joten kaapista löytyi palkka touhukkaalle virpojalle. Omiin lapsuuden perinteisiimme kuului aina virpomiskierros mummulasta mummulaan, ja olikin ihana nähdä kuinka innoissaan siskontyttöni oli päästessään ojentamaan meille koristelemansa pajunoksan. Toivottavasti ensi vuonna laajempikin virvon varvon-kierros onnistuu. Palmusunnuntaissakin on nykyään ihan oma taikansa, kun on tuollainen energinen pikkumimmi maailmassa luomassa omia tärkeitä lapsuusmuistojaan! 

Ja hei pääsiäisestä puheen ollen, pitäisikö perinteitä kunnioittaa ja toteuttaa jälleen suuri suklaamunatasting..? ;)Posted in lifestyle and tagged by NOORA.