LUKIJAN TOIVE : LEMPPARIKORVIKSENI X 7

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

mori collettivemama koru tytötmamakoru tytöt

Sain blogini lukijalta niin hurmaavan postaustoiveen Instagramin kautta, että päätin tarttua siihen välittömästi. Sen lisäksi, että toiveen ansiosta siivosin korulaatikkoni, pääsen samalla vinkkailemaan teille omista suosikkibrändeistäni ja korviksista, jotka ovat upeaa suomidesignia – en tiedä onko sattumaa vai ei, mutta juuri tällä hetkellä kaikki suosikkikorvikseni ovat nimenomaan kotimaisten merkkien valmistamia! Kiitokset siis vielä sinulle Susanna mainiosta postausideasta; toiveesi toteutukoon, tässä suosikkikorvikseni.

// 1 MORI COLLECTIVE, BIG DIAMOND HOOPS (*ei mainoslinkki), korvakorut saatu

Rakastan kultaa sävynä yli kaiken ja sitä löytyy paljon myös koruistani. Nämä Moricon upeat kultaiset renkaat sain osana Miela Designroomin kanssa tekemääni yhteistyötä ja olen niistä edelleen onneni kukkuloilla. Renkaat ovat näyttävän kokoiset, mutta korvakorut silti erittäin kevyet ja kokonaisuuden viimeistelee puinen timantti. Tamperelaisille vinkiksi, Mielassa on muutenkin aivan mieletön korvisvalikoima!

// 2 MAMAKORU, TYTÖT (*ei mainoslinkki)

Huomaan kaivavani nämä korvikset esiin usein auringon paistaessa – ne viimeistelevät täydellisesti raikkaan kevätlookin ja nostavat suunpielet hymyyn! Mamakorulla on sellainen vaikutus; brändin valikoima on ihastuttavan hurmaava ja mikäli oikein muistan, Tytöt taiteili tuotantoon yrittäjän 10-vuotias tytär! Haaveilen vielä laventelin sävyisistä Tytöistä ja vielä jonain päivänä laitan tilaukseen Mamakorun Partyboxin, josta löytyy ainekset neljälle hengelle korviksien tekemistä varten. Täydellistä kesäpuuhaa grillibileiden yhteyteen.

// 3 HANNA LANTTO, AINUT (*ei mainoslinkki), korvakorut saatu

Hannan tekemät korvakorut ovat korulippaani uusimmat aarteet. Niillä tulee ikuisesti olemaan erityinen paikka sydämessäni, sillä toisia samanlaisia ei maailmasta löydy. Korvakorut on toteutettu toivevärieni mukaisiksI ja ovat näin ollen uniikit.

hanna lantto

// 4 UHANA DESIGN, BLANCHE EARRING, korvakorut saatu

Näin kesän lähestyessä, on erinomainen aika muistutella teitä siitä, että Uhana Dreams-vaatevuokraamo on oiva tapa hankkia upea asu juhlapäivän (tai miksei ihan vaan kesäisen arkipäivänkin) viettämistä varten. Sain yllä olevat korvakorut yhteistyön myötä itselleni, ja ne ovat olleet todella ahkerassa käytössä. Silkkikivet ovat korvakoruissa uniikit ja kultaiset hapsut istuvat tyyliini täydellisesti. Ja mikä parasta, vaatevuokraamon kautta voit vuokrata samaiset korvakorut itsellesi!

// 5 DESIGN BY KIETO, JEMMA (*ei mainoslinkki)

En ole enää pysynyt edes laskuissa siitä, kuinka monta kertaa olenkaan blogihistoriani aikana hehkuttanut teille Design by Kieton korvakoruja. Näissä koruissa viehättää ennen kaikkea kuvitus, joka saa sydämen heittämään kärrynpyöriä. Katsokaa nyt tätäkin oravakaksikkoa!

6 // WOOD MIND, STONE (*ei mainoslinkki)

Wood Mindin korvakorut sain viime jouluna joululahjaksi ja samalla tutustuin ensimmäistä kertaa tähän hurjan kauniiseen brändiin, jonka tuotteiden muotoilu on mielestäni uskomattoman kaunista. Stone-korvakorut on siis valmistettu puusta, mutta kokonaisuuden viimeistelee musta pieni kivi. Nämä näyttävät korvakorut sopivat kauniisti niin arkeen kuin juhlaankin

7 // CRAZY GRANNY DESIGNS, CRAZY GRANNY WITH HOOP (*ei mainoslinkki)

Olen aivan päätä pahkaa tykästynyt Crazy Granny Designsiin ja vihdoin myös omissa korvissani killuvat tämän merkin hurmaavat mummot! Käyhän kurkkaamassa ystäväni Iinan instaprofiilista (@iinamou), mitkä korvakorut ostin hänen synttäripakettiinsa samaiselta merkiltä. Grannyltä löytyy niin hurjan hauska valikoima, että valinnanvaikeutta oli ilmassa, kun mietin, mitkä kaikista niistä vaihtoehdoista ilahduttaisivat juuri minun ystävääni.

Mutta nyt haluan kuulla, mitkä korvakorut roikkuvat juuri nyt sinun korvissasi?!


Posted in muoti and tagged by NOORA.