HÄMEENKADUN MIELUISA UUSI AARRE, MIELA DESIGNROOM

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ
MIELA DESIGNROOM

kaiko cashmere cardiganmiela designroom hämeenkatumiela designroomkaiko clothingkaiko cashmere

Astuessani sisään Miela Designroomin ovista mieleni valtaa tunne siitä, että olen astunut sisään valtavaan, unelmieni vaatehuoneeseen. Mielan lämmin henki tulvii sielun sopukoihin heti oven avatessani, tytöt huikkaavat iloiset moikat tiskin takaa ja rekeillä roikkuu toinen toistaan upeampia, aikaa kestäviä klassikoita, persoonallisia katseenvangitsijoita. Sellaisia tuotteita, joista tulee vaatekaappisi peruskiviä. Niitä, joiden ympärille kerta toisensa jälkeen luot asukokonaisuuksia. Niitä, joissa juhlit elämäsi tärkeimmissä tilaisuuksissa, niitä, joissa astelet läpi arkea. Unohtamatta niitä aarteita, joilla viimeistelet lookisi; asusteita ja koruja, joita ystäväsi kerta toisensa jälkeen ihastelevat ja pyytävät lainaksi. Sellainen on Miela, mieluinen elämys, vaatehuone, josta löydät kaiken tarvitsemasi.

Suomalaisilta brändeiltä.

miela designroom

Aina, kun joku kysyy minulta minne Tampereella kannattaisi suunnata ostoksille, vastaukseni on selvä. Mielaan tietysti. Vastaisuudessa joudun kuitenkin antamaan reittiohjeet eri tavalla kuin aiemmin, Miela Designroom avasi nimittäin ovensa perjantaina uudessa paikassa, Sokosta vastapäätä, vanhan H&M:n tiloissa. Kävin paikalla lauantaina, enkä muista koska viimeksi olisin vieraillut niin kauniissa myymälässä. Mielan takana on huippulahjakas kolmikko ja jotakin juuri näin upeaa osasin heiltä odottaa, mutta olin häkeltyneen ihastunut lopputuloksen nähtyäni. Jos entinen myymälä oli ihana, tämä on vähintään sanattomaksi vetävän upea.

Alakerrassa on tällä hetkellä esillä yli 60 (!!) suomalaista brändiä, ja yläkerta on varattu Miela Preloved-osastolle sekä Vaatelainaamo Vaatepuulle. Miela Preloved on secondhand-tuotteiden myyntipaikka, jonne voi varata oman myyntivuoronsa. Vein kassillisen omia aarteitani myyntiin, joten rekeiltä saattaa löytyä tuttuja juttuja ensi viikolla. Yläkerta on meidän kirppistelijöiden unelma, kirppistuotteet on laitettu upeasti esille ja jo nopealla vilkaisulla kävi ilmi, että  jo rakastettujen aarteiden valikoimaa on valtavasti.

Suomalaisten brändien valikoima vaihtelee Mielassa kausittain. Mukana on omastakin vaatekaapistani tuttuja merkkejä, ja brändejä, joiden kanssa olen vuosien varrella tehnyt yhteistyötä ja jotka ovat sen myötä jääneet mukaan arkeeni. Design by Kieto, Aarrelabel, Ivana Helsinki, Sidoste, Pura Finland, Papu, Jatuli ja monet muut tutut löytyvät nyt saman katon alta! Ihanaa on myös se, että Mielasta löydän poikkeuksetta aina myös uusia tuttavuuksia.

Sain valita Mielasta aarteita matkaani ja kuten varmaan arvaattekin, suuntasin ensimmäisenä korvakorujen pariin. Päädyin MORICOn valtavan kauniisiin kultaisiin renkaisiin, joissa roikkuvat suloiset timantit. Olen aivan hurahtanut kultaisiin korvakoruihin, joten näiden tiedän pääsevän ahkeraan käyttöön. Huomioni kiinnitti myös Kaiko Clothingin kashmir-neuletakki. Tämä pehmeä unelma tulee lämmittämään minua pakkaspäivinä ja sen taustalla on myös upea periaate; Kaikon kashmir-tuotteet on valmistettu Nepalissa Reilun kaupan periaatteita noudattaen. Puuteriroosan värinen takki on yllä kevyt kuin höyhen ja hyvä esimerkki siitä millaisia unelmia Mielasta löytyykään vaatekaappiin.

Sanoinko jo, että Miela on ihana? Niin ihana, että se saa sydämen pamppailemaan ihastuksesta.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.