16/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Inspiraatio iski kauniina huhtikuisena sunnuntai-iltana, 18.4., kuuden aikaan.

MISSÄ? Kuten olen monesti jo täälläkin huudellut, olohuoneessamme sijaitseva valtava ruokapöytä on ollut huonekalujen saralla elämäni paras hankinta. Sen ääreen on toki helppo kattaa illallinen, mutta se toimii myös erinomaisena etätyöpisteenä tai askartelupöytänä.

MITÄ? Osallistuin viime viikolla Korresin aurintuotteiden lanseeraustilaisuuteen etänä ja saamani pr-paketin pohjalta löytyi pala säkkikangasta. Jos olette seurailleet minua jo pitkään, tiedätte, että olen tehnyt elämäni aikana useampiakin ryijyjä ja tämän kankaan nähtyäni inspiraatio iski jälleen. Sunnuntaina kävin hakemassa Tokmannilta kauniin sävypaletin lankoja ja ryhdyin hommiin. Ideakin pälkähti päähäni välittömästi. Ryijyn tekeminen on äärimmäisen rentouttavaa puuhaa eikä se kuormita esimerkiksi jo valmiiksi jumissa olevia hartioitani samalla tavalla kuin neulominen. Ryijyyn on helppo solmia ne kaikki kaappiin jääneet langanpätkät eikä alkuun pääseminen ole vaikeaa – tsekkaa vaikka ohjeet tältä tekemältäni Youtube-videolta! Suurin ryijyprojektini lienee tämä, tällä kertaa lähdin liikenteeseen vähän maltillisemmin ja tartuin hieman pienempään projektiin.


 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.