14/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä tupsukorva ilmestyi kamerani linssin eteen pääsiäisviikon keskiviikkona puolen päivän aikaan.

MISSÄ? Pörröinen tyyppi hengailee pihallamme, minä lasin takana olohuoneessamme.

MITÄ? Viime viikolla oli jälleen aika pystyttää etätoimistopiste kotiin muutamaksi päiväksi ja veinkin koneeni kotimme parhaalle paikalle, olohuoneessa sijaitsevalle valtavalle ruokapöydälle, josta on kaunis maisema terassillemme. Ei kulunut kauaakaan, kun ikkunani taakse ilmestyi kovin pörröinen etätyökaveri. Hän yritti kovasti päästä lasin läpi luokseni viettämään kahvitaukoa, mutta tyytyi lopulta tuijottelemaan minua tovin lasin läpi. Veikkaan, että hän kuvitteli ikkunalaudalta löytyvien ruukkujen sisältävän naposteltavaa. Odotan jo innolla onko ensi viikon etätyökaveripiirini kasvanut entisestään; muistatteko tämän postauksen viime toukokuulta? Kunpa oravanpoikaset löytäisivät pihaamme myös tänä vuonna. Niiden touhujen seuraaminen sulatti sydämeni.


 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.