6/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä pirskahtelevan iloinen kaverikuva on otettu helmikuisena pakkaspäivänä, 6.2., aamupäivän aikaan.

MISSÄ? Lauantaiaamu kului kuvausduunien parissa ja kun kuvat olivat purkissa, piipahdin tervehtimään sisareni perhettä.

MITÄ? Uskomatonta kuinka pieneksi lähipiirini koiralauma onkaan vuosien varrella käynyt. Vanhempieni kiinanharjakoirapojista toinenkin nukkui pois viime vuonna, Epullekin sanoimme hyvästit jo pian kolme vuotta sitten. Sisarellani on onneksi koiria, jotka lieventävät myös omaa koirakaipuutani, mutta nämäkin veljekset ovat kerryttäneet jo melkoisesti ikää. Kuvassa näkyvä Igor on italianvinttikoirapojista vanhempi, jo seniori-ikään ehtinyt sekin, mutta leikkisyyttä ei tästä veijarista puutu. Tyylikäs kaverikuvamme on lopputulokseltaan kovin erilainen kuin mitä kuvaa ottaessani ajattelin, kun Igor päättikin lipaista suukon otsalleni kuvanottohetkellä. Tilannekuva parhaimmillaan.

Löytyykö ruudun siltä puolen paljon koirakavereita?


 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.