ERILAINEN PÄÄSIÄINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Ihanaa pääsiäishuomenta. Pääsiäistunnelmaan virittäytyminen on ollut tällä kertaa kovin erilaista kuin tavallisesti; meidän pääsiäisiimme on aina poikkeuksetta kuuluneet erilaiset roadtripit, sukulaisten tapaaminen ja nauttiminen poikkeuksellisen pitkästä yhteisestä lomapätkästä, mutta tänä vuonna pistettiin perinteet uusiksi. Maajussini suuntasi metsätöihin, minä jatkoin kotioleilua. Ja samalla teemalla jatketaan koko pääsiäinen. Suklaamunat on popsittu jo aikoja sitten, joten nyt suunnitelmissa ei enää ole kuin leffamaraton ja bloggailua. Ei huono sekään, viihdyn onneksi kotinurkissa hyvin. Maailman kauneimmat kettukorvikset korvissani suuntaan innolla kohti leppoisaa lauantaita.


PUSERO NANSO   KORVAKORUT DESIGN BY KIETO ( tilattu WEECOS’ilta)
DONITSI INVISIBOBBLE   TRIKOOT BIANCANEVE 


 

Suklaamunatastingia kirjoittaessani, aloin selailla taaksepäin muitakin pääsiäiskuulumisiani vuosi vuodelta ja jälleen kerran on todettava ääneen se, kuinka arvostankaan tätä virtuaalista päiväkirjaani. En välttämättä ilman blogiani olisi muistanut hankkineeni vaarilleni 85 pääsiäismunaa vuonna 2013 syntymäpäivälahjaksi ikävuosien mukaan tai pukeutuneeni pääsiäispupuksi vuonna 2017. Viime vuonna pääsiäinen oli  sen sijaan ehkä elämäni muistorikkain, kun minusta tuli kummitäti ja pieni siskontyttöni sai nimen, ja toki vuoden 2020 pääsiäinen jää sekin varmasti omalla tavallaan ikuisiksi ajoiksi mieleen. Niin tai näin, pääsiäinen on minulle se juhla, joka virallisesti aloittaa samalla myös kevään ja juuri siltä tuntuu myös tänä vuonna.

Huhtikuu alkaa tavoitella jo puoltaväliä ja toukokuu siintää aurinkoisena horisontissa. Ollaan kärsivällisiä, pidetään toisistamme huolta ja tehdään järkeviä päätöksiä eikä aikaakaan, kun pääsemme luomaan uusia yhteisiä muistoja. Sitä ennen, pysytään kotona. Levollista pääsiäistä.


Posted in muoti and tagged , by NOORA.