TAIKAA JA HYMYJÄ UUTEEN VUOTEEN

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Taikaa, hymyjä ja auringonsäteissä kimaltelevia lumihiutaleita uuteen vuoteen! Viikonloppuna toivotimme tervetulleeksi vuoden 2024 ja jätimme hyvästit suhteellisen mainiolle edeltäjälleen. Vaikka vuotta 2023 oikein mukava elellä olikin, olin jo täysin valmis starttaamaan uuden vuoden puhtaalta pöydältä. Oli suorastaan hykerryttävän ihanaa kaivella eilen uusi kalenteri esiin ja kirjoittaa sen sisuksiin ensimmäiset merkinnät. 

Otimme uuden vuoden vastaan hyvin rauhallisissa merkeissä. Varsinaisia uudenvuodenperinteitä ei meille vuosien varrella ole muodostunut, mutta yhdestä pienestä tavasta haluan pitää jatkossakin kiinni. Vuodesta 2018 lähtien olemme nimittäin ottaneet jokaisen vuoden ensimmäisenä päivänä yhden polaroidin; selfien, jossa olemme yhdessä. Harmi, että emme startanneet tätä perinnettä jo vuonna 2009! Nämä kuvat ovat minulle äärimmäisen rakkaita ja haluaisinkin asetella ne kauniisti esille. Jos bongaat jostain kehyksen, johon saa nätisti aseteltua polaroideja, vinkkaathan siitä minulle!

Uuden vuoden vaihtuminen tarkoittaa myös sitä, että arki alkaa pikkuhiljaa. Muutamat välipäivävapaat olisivat olleet äärimmäisen tervetulleita, mutta tällä kertaa se ei ollut mahdollista. Siispä tänäänkin otetaan suunnaksi toimisto ja startataan uusi vuosi toden teolla käyntiin töidenkin osalta. Siispä toppahousut jalkaan ja kohti aamulenkkiä ja toimistoa. Sain ystävältäni Karoliinalta niin ihastuttavan sinisen neuleen joululahjaksi, että sen sisuksissa pakkasetkaan eivät puraise.

Tästä se taas lähtee – täältä tullaan vuosi 2 0 2 4 !


Posted in lifestyle and tagged , by NOORA.