REHELLISET & REAALIAIKAISET MAANANTAIAAMUKUULUMISET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

PIPO A+MORE   TAKKI JOUTSEN   LAUKKU H&M
NEULE MONKI   FARKUT MONKI  KENGÄT TIMBERLAND

Harvoin sitä herää maanantaiaamuun jo ennen kellonsoittoa. Tänään kävi kuitenkin niin ja väitän, että syynä on timanttisen ihana viikonloppu, joka oli täydellisempi kuin tämän vuoden viikonloput yhteensä. Täällä sitä istuskellaan siis klo 6:30 keittiön pöydän ääressä ja naputellaan teille reaaliaikaisesti aamupalaa mussutellessa postausta – ehkäpä ajastan tämän kuitenkin hitusen myöhemmäksi, veikkaan, että toisinaan aamuvirkuillekin on maanantaisin vaikeaa päästä sängystä ylös? Olen myös melko varma siitä, että tämä on myös omalla kohdallani pikemminkin poikkeus kuin tapa, johon kiinnyn.

Viikonloppuni oli täydellinen sekoitus työtä ja vapaa-aikaa, ja osasin arvostaa tätä pidempää viikonlopputaukoa päivätyöstäni myös erityisen paljon siksi, että selkäni ei kipuillut kolmen päivän aikana lainkaan. Alkuvuoden sairastelut ovat kulkeneet matkassa mukana tähän asti, mutta pitäkäähän peukkuja, että sinnikäs jumppailu ja lenkkeily on vihdoin tuottanut tulosta. Perjantaiaamuna suuntasinkin siis hyvillä mielin kynsihoidon kautta ystäväni luokse. Vietimme ihanan perjantain kuvaillen materiaalia ja pääsinpä samalla ihastelemaan jälleen suloista kummityttöäni ja tämän hurmaavan ihanaa siskoa. Ehdimme pitkästä aikaa vaihtaa töiden lomassa myös kunnolla kuulumisia, ja päivä olikin äärimmäisen virkistävä – työtkään eivät tunnu töiltä, kun niitä saa tehdä rakkaan ystävän kanssa!

Perjantaihini kuului myös ex tempore-kuvauskeikka vielä iltapäivän puolella, mutta ilta huipentui leppoisaan leffailtaan kotona Matin kanssa. Täydellinen lomapäivä sanoisin! Lauantaiaamuna sain erään hurmaavan pikkuneidin kylään perheensä kera ja taltioimme tästä suloisesta yksivuotiaasta merkkipäivän kunniaksi kuvia kameralleni. Teen nykyään myös paljon kotikuvauksia, mikä on helpottanut hurjasti työtäni. Kun kuvaussetti on valmiina kotona, kuvaaminen on helpompaa, kun valojen jne kanssa ei tarvitse säätää vieraassa paikassa.

Lauantaipäivä vierähti sen sijaan tätini luona, jonne kokoonnuimme hääaskartelujen merkeissä. Serkkuni menee tänä vuonna naimisiin ja askartelimme porukalla kauniita hääkutsuja valmiiksi. Viikonloppuun mahtui siis myös sukulointia ja hääfiilistelyjä. Illalla sain vielä siskoni kylään ja katsoimmekin yhdessä Emma-gaalaa takeaway-safkan kera (tiesittekö, että Tampereen Lie-Mi’stä saa annoksia myös takewaynä?!<3) Sunnuntaina annoin luvan itselleni nukkua pitkään ja kömminkin sängyn pohjalta ylös vasta kymmenen jälkeen. Lähdimme leppoisalle kirpparikierrokselle ja otimme päivän levon kannalta. Käsittämätöntä kuinka paljon ehdinkään kolmen päivän aikana häärätä, mutta olo on virkeämpi kuin pitkiin aikoihin. Voiko heti laittaa tilaukseen uuden vastaavanlaisen viikonlopun?

Tällä varastoonkerätyllä energialla jaksaa taas ottaa kopin uudesta arkiviikosta, joka alkaa än-yy-tee-NYT. Tsemppiä maanantaihin, taidan hörppiä vielä toisen kupillisen aamukahvia meikkailujen lomassa, ihan vain varmuuden vuoksi. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.