ASUKUVAT PALA PALALTA ESITELTYNÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Nyt jos koskaan on aika toteuttaa postaus, jossa pelkkien asukuvien sijaan perehdytään tarkemmin myös asussa mukana oleviin brändeihin. Brändeihin ja yrityksiin, merkkeihin, jotka ovat omia suosikkejani ja joiden tuotteita toivon jatkossakin, kaiken tämän myllerryksen jälkeen, hankkivani. Sattumalta tässä maaliskuisessa asussa juuri näitä brändejä on esillä yksi jos toinenkin. Keväisiksi suosikeiksi näitä ei kuitenkaan voi sanoa, suurinta osaa asun vaatekappaleista ja asusteista käytän nimittäin ympäri vuoden. Ja juuri se tekee asun elementeistä lempparijuttujani.

| MEKKO / LIL JO & VILJA | Mustard-mekko saapui vaatekaappiini yhteistyön kautta viime syksynä, kun sain valita Miela Designroomin valikoimasta itselleni tuotteen. Tämä sinapinkeltainen kaunotar teki minuun heti vaikutuksen. Lil Jo & Vilja valmistaa naistenvaatteita omassa ompelimossaan Turussa sekä paikallisilla alihankkijoilla, tavoitteenaan suunnitella asiakkailleen vaatekaapin lemppareita. Ja siinä he mielestäni onnistuvat, tässä mekossa on harvinaisen upea kaulus, materiaali on pehmeää luomupuuvillaista joustocollegea ja väri toivottu piristys vaatekaappiin.


TAKKI H&M  MEKKO LIL JO & VILJA /*SAATU MIELA DESIGNROOM
KORVAKORUT DESIGN BY KIETO   HOUSUT BIANCANEVE  KENGÄT TIMBERLAND  AURINKOLASIT IVANA HELSINKI


| KORVAKORUT / DESIGN BY KIETO | Design by Kieton korvakoruja on nähty korvissani kerran jos toisenkin. Rakastan niiden värimaailmaa, taidokkaita printtejä ja persoonallisuutta. Design by Kieton koruja olenkin hankkinut useasti myös läheisteni lahjapaketteihin. Näissä kuvissa korvissani roikkuvat Siniset Unelmat, mutta korulippaani uumenista löytyy yhdet jos toisetkin Kieto-aarteet. Mahdotonta nostaa esille brändiltä yksiä tiettyjä lemppareitani, mutta esimerkiksi Ketunleivät ja Pionit jaksavat ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Pieni varoituksen sana kuitenkin näistä aarteista; ne korvissasi harvoin vältyt kohteliaisuuksilta.

| HOUSUT / BIANCANEVE | Tutustuin Biancaneven tuotteisiin reilu vuosi sitten, kun tein brändille kuvauksia yhdessä Umpun kanssa. Hankin käyttööni tuolloin tajuttoman mukavat mustat leggarit samaiselta brändiltä ja olin aivan myyty. Tämän parempia, mukavampia, kestävämpiä ja käytännöllisempiä treeni-/tai kotoilutrikoita on vaikea löytää. Kyllä, ne soveltuvat myös tällaiseen toimistokelpoiseen arkiasuun meille, jotka inhoamme käyttää mekon alla sukkiksia.

| KYNNET / BEAUTIFUL YOU | Jos kuvissa käsissäni ei olisi hansikkaat, näkisitte kynsilläni ihastuttavan kestolakkauksen, jonka kerta toisensa jälkeen kynsilleni loihtii Beautiful You’n taitava Johanna. Olemme tehneet Johannan kanssa yhteistyötä jo vuosikausia ja haluan muistuttaa, että Beautiful You halusi tarjota myös lukijoilleni mahdollisuuden testata kestolakkauksia. Uudet asiakkaat saavat kestolakkauksen nyt 40 eurolla ja tarjouksen saatte käyttöönne kirjoittamalla nettiajanvarausta tehdessänne Lisätietoja-kohtaan ”Nooran blogi”. Beautiful You’n tytöt ovat karanteenissa nyt 1.4. asti, joten nyt jos koskaan on oikea aika suunnata lahjakorttiostoksille tai aikaa varaamaan.

Nämä ja monet muut yritykset ovat juuri nyt mielessäni. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.