ETÄTYÖPÄIVÄN ASU PÄÄSTÄ VARPAISIIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

makia freya housut helle visuals korvakorut


PUSERO UHANA DESIGN  HOUSUT MAKIA  KORVAKORUT
HELLE VISUALS /*saatu   SUKAT SIDOSTE


makia freya pants

En ole täysin siirtynyt etätöihin päivätyössäni, mutta kokemusta etäilystäkin alkaa nyt jo löytyä. Mikä parasta, töiden tekeminen etänä on sujunut mallikkaasti. Olen säilyttänyt etäpäivissäni tismalleen saman rytmin kuin arjessani normaalistikin on; kello herättää aina samaan aikaan, ja ennen kuin se lyö kahdeksan, olen syönyt aamupalan, meikannut ja laittanut kivat arkikuteet ylleni. Minut meikkaaminen ja vaatteiden valitseminen herättää hyvin päivään ja tunnen olevani valmiimpi ottamaan päivän vastaan kuin mitä olisin, jos näpyttelisin työkonetta yökkärissä. Olen itse asiassa jopa käyttänyt vaatekaappini antimia paljon mielikuvituksellisemmin kuin normaalisti. Monesti kiskaisen aamuisin töihin lähtiessäni päälle farkut ja collegen, nyt huomaan asujeni muuttuneen paljon vaihtelevammiksi.

Yhden jännittävän piirteen olen kuitenkin huomannut viime aikoina pukeutumisessani. Olen monena päivänä huomannut valinneeni ylleni pelkkää suomimuotia. Kenties nämä vaikeat ajat kolkuttelevat takaraivossa niin kovasti koko ajan, että jopa vaatevalinnoillaan haluaa alitajuntaisestikin tukea mahdollisimman paljon yrittäjiä. Eilen ilahduin kovin, kun yksi teistä laittoi viestiä ja kertoi tilanneensa postaukseni nähtyään erään suosikkibrändini tuotteen. Kuinka ihanaa, suorastaan upeaa, että voin teille lempparibrändeistäni vinkkailla!

Tässä asussa vietin etätyöpäivää kotosalla tällä viikolla. Rakastin tätä lookia. Paita on Uhana Designin ystävämyynneistä hankittu jo vuosia sitten, Helle Visualsin korvakorut sain muutama kuukausi sitten Designkavereiden kanssa tehdyn yhteistyön myötä ja ketään ei varmaankaan yllätä se, että tässä taloudessa ei käytetä juurikaan muita kuin Sidosteen sukkia. Housut ovat Makian Freyat ja näissä pöksyissä onkin tullut liihoteltua paikasta toiseen jo useamman päivän ajan. Mukavampia housuja on varmasti vaikea löytää; leveälahkeiset housut ovat kuin maailman rennoin hame korkealla vyötäröllä ja ihanalla materiaalilla varustettuina.

Löytyykö samoja elementtejä teidän etätyölookeistanne vai sujuvatko työpäivät tehokkaasti myös pyjamassa? :)

Samoissa housuissa suuntaan myös kohti perjantaita. Viikonlopustani on tulossa kovin tavanomainen ja kotihengailupainotteinen. Eletään sitä aikaa vuodesta, kun säätilat sanelevat sen, onko maajussini kotona vai pelloilla hommissa, joten voipi olla, että luvassa on hurjasti aikaa höpöhöpösarjoille ja höpöhöpöleffamaratoneille. Ihanaa perjantaita! 


Posted in muoti and tagged by NOORA.