10/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Posti kiikutti luokseni odotetun paketin talvilomani kunniaksi maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

MISSÄ? Sovittelin uusia työkenkiäni kotosalla.

MITÄ? En oikein edes tiedä mikä minuun meni, kun päätin hankkia töihin uudet kengät. Ja etenkin juuri tällaiset kengät. Kahdeksan tunnin työpäiviä on kurja viettää toimistossa talvikengät jalassa ja olin todennut kuukausien aikana myös sen, että jalkani kipeytyivät tiettyjen kenkien pitkäaikaisesta käytöstä. Siispä googlettelin erilaisia työkenkävaihtoehtoja ja pian silmieni edessä oli jotakin sellaista, jonka ohi en enää voinut klikkailla. Olen ollut vannoutunut Crocs-käyttäjä jo vuosia, mutta vielä koskaan aiemmin en ollut omistanut Crocseja, jotka muotoilultaan ovat tätä tuttua perinteikästä mallia. Tosin, näissä popoissa on superhieno korotettu pohja ja väritykseltään ne ovat todellinen pastellisävyjen räjähdys, joten aivan peruscrocseiksi en näitäkään kutsuisi. Niinpä klikkasin kengät tilaukseen, ja tokihan ostoskoriin päätyi myös muutama hurmaava koristekin kultaisesta simpukasta festarimimmiin. Kun sujautin kengät jalkaani, tajusin myös sen, miksi niin moni nämä työkengikseen valitsee. Aivan kuin pilvien päällä kävelisi. Ja plussaa myös siitä, että kenkäni saavat vastaantulijat hymyilemään.


 


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.