AAMUKAMMASSA JÄLJELLÄ YKSI PIIKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


PIPO SIDOSTE    TAKKI MONKI    LEGGARIT NOSH //*SAATU    KENGÄT ECCO


Säätiedotukset eivät ole tainneet vielä huomata, että kalenteriini on merkitty talviloma ensi viikolle. Koska AION hiihtää ja nauttia talvisista kävelylenkeistä oikein urakalla, en koe tätä vesisadehommaa nyt ollenkaan mukavaksi elementiksi. Saisimmeko vielä hetkeksi ne kauniit pakkaspäivät takaisin? Mieluusti auringon kera, kiitos!

Olen odottanut tätä lomaa kovasti, sillä edellisestä lomapätkästäni onkin jo kulunut jonkin verran aikaa. Jouluna en lomaillut lainkaan, joten viikon irtautuminen päivätyöstäni tekee varmasti näin kevään korvalla hyvää. Yöpöydällä odottaa pino kirjoja luettavaksi (ostin esimerkiksi kirjan, jonka pohjalta Musta Kuningatar-sarja on toteutettu!) ja jos säät eivät suosi hiihtoretkiä, olen kaivanut Youtubesta esiin hurjan määrän kotitreenejä, joita testailla. Suunnitelmia en aio sen sijaan tehdä (koska viimeksikin ne menivät niin pieleen! :D), ja otan kotoilusta kaiken irti. Ja kirjoittelen blogia tietenkin – tämä(kään) loma ei saa minua pysymään täältä poissa!

Millaisia lomasuunnitelmia sillä puolen ruutua on vai kuluuko kevät töiden parissa vailla lomaa? Osa on varmasti lomansa jo ehtinyt pitääkin ja Tampereen seudulla lomaansa viettäville jaoinkin jo vinkkejä yhteistyössä Visit Tampereen kanssa edellisessä postauksessani. Jotenkin kaikista parasta horisontissa siintävässä lomassani on se, että se ylipäätään on kalenteriin nyt kirjattuna. Pieni hengähdyshetki normaaliarjesta tekee todella hyvää ja toivon kovasti, että tulevan viikon aikana toteutuu yksi pieni toive. Se, että osaisin hetken verran rentoutua. Olla vaan.

Koko viikkoa en toki malta maleksia kotosalla, vaan haluan ottaa valoisista päivistä irti valokuvaamisen kannalta kaiken mahdollisen. Muutama kuvauskeikka on siis tulevalle viikolle sovittu, mutta mikään, ei mikään, lataa akkujani niin kuin kameraan tarttuminen. Se ei tunnu työltä, joten todettakoon, että on suuri ilo viettää osa lomastaan rakkaan harrastuksen parissa.

Mutta nyt, vesisade, voit lähteä. Enää yksi piikki aamukammassa.


Posted in muoti and tagged by NOORA.