TERVEISET TALVILOMALTA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


TAKKI SUPERDRY   HOUSUT H&M   PIPO SIDOSTE
AURINKOLASIT RAY-BAN //*SECONDHAND   KENGÄT ECCO


Tervehdys torstai ja talvilomani puoliväli – päivät kiitävät ohi hurjaa vauhtia, vaikka talvilomaa onkin tällä kertaa tullut vieteltyä täysin kotioloissa! Kotonakin tekemistä onneksi riittää ja olen saanut monta sellaista kotihommaa tehtyä, jotka ovat kuuliaisesti odottaneet vuoroaan jo tovin. Aurinkoisten päivien ansiosta myös kotistudioni on ollut kovassa käytössä ja olenkin kuvannut paljon kevättä varten materiaalia yrityksille, joille teen töitä. Tiedetään, lomallahan tässä pitäisi olla, mutta valokuvaaminen on minulle se paras rentoutumiskeino, joten olen ottanut kaiken irti auringonvalon aikaansaamasta inspiraatiosta.

Olen tehnyt myös jotakin sellaista, mikä on itselleni täysin poikkeuksellista ja uppoutunut peräti kahden Netflix-sarjan pariin niin, että kökötin alkuviikosta telkkarin edessä aivan liian monta tuntia. Ginny & Georgia-sarja nappasi jo alkumetreiltä mukaansa niin, että katsoin sen hetkessä alusta loppuun, Behind her Eyes oli taas kokonaisuutena niin erikoinen, että vaikka sarja ei niinkään napannut, vahtasin sen loppuun asti saadakseni selville millainen loppuratkaisu tarinassa piilee. Harrastan todella harvoin vastaavanlaisia sarjamaratoneja, mutta pakko myöntää, että tämä oli oiva keino pakottaa itsensä myös lepäämään.

Unelmani suksien päällä vietetystä hiihtolomasta eivät oikein ottaneet tulta alleen, kun plussakelit pilasivat suunnitelmani. Olenkin siis ottanut päivittäin tavoitteekseni tehdä edes lyhyen kotitreenin Youtubesta löytämieni treenivideoiden parissa. Ulkona pelkään aina liukkailla keleillä kaatumista niin kovasti, että vaihdan lenkit mieluummin sisälajeihin. Joten sarjamaratonien lisäksi myös urheilukärpänen surraa tällä suunnalla edelleen, hyvä minä!

Pari päivää vielä lomailua edessä ja olo on jo nyt kovin virkistäytynyt ja pirteä. Juuri tämä olikin talvilomani tavoite. Pieni breikki työelämästä keskellä alkavaa kevättä tsemppaa kiireisen alkuvuoden läpi. Ensi kuun jälkeen on jo toukokuu, ja sehän lasketaan miltei kesäkuukaudeksi, eikös? ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.