IHONHOITOTUOTE, JOTA EN OLE KOSKAAN ”OPPINUT” KÄYTTÄMÄÄN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// POSTAUKSESSA ESITELLYT IHONHOITOTUOTTEET SAATU PR-NÄYTTEINÄ.

marimekko kioskihydrating eye gel welledbio effect eye serumbioeffect eyeserum

Tunnustatko saman kuin minä? Vaikka päivittäin ihonhoitorutiineihini kuuluu tuote jos toinenkin etenkin kasvojen alueella, se yksi, ehkäpä jopa yksi tärkeimmistä, unohtuu aivan liian usein. Tuttavani kyseli minulta jokin aika sitten vinkkejä silmänympärysihon hoitotuotteita koskien, ja hän oli pöyristynyt, kun kerroin, että olen äärimmäisen laiska mitä tulee tuon herkän ihoalueen hoitoon. Hänen reaktiostaan päätellen, olen onnistunut laiminlyömään erittäin oleellista ihonhoidon rutiinia, joten päätin ottaa itseäni niskasta kiinni, ja aloin metsästää omaa suosikkiani. Tuotetta, joka jäisi päivittäiseen käyttöön. Ja yllättäen löysinkin kolme aarretta.

Ensimmäisenä otin aktiiviseen käyttöön tuotteen, jota käytin viime kesänä ahkerasti. Bioeffectin EGF Eye Serum (*ei mainoslinkki) on timanttinen tuote, jonka olin syystä tai toisesta unohtanut voidepurnukoiden joukkoon. Geelimäinen seerumi on äärimmäisen helppo levittää silmänympärysiholle pyörivän, viilentävän pään ansiosta ja geeli imeytyy ihoon nopeasti (ainakin itselläni ja se kertonee myös siitä, että iho todella kaipaa hellää hoivaa). Tässä tuotteessa erinomainen ominaisuus on myös se, että geeli vähentää silmänympärysalueen turvotusta. Ihon omia solukasvutekijöitä sisältävä silmänympäryshoito on omiaan vilkastuttamaan ihon solu-uusiutumista ja vaikka tällä tuotteella onkin jonkin verran hintaa, vain yksi painallus riittää molempien silmänympärysalueiden hoitoon. Erittäin riittoisaa siis.

bio effect eye serumguinot sun logic

Seuraavaksi testiin pääsi toisen luottobrändini, Guinot’n, Age Sun Anti-Ageing aurinkovoide silmänympärysiholle. Guinot on hoitolabrändi, johon olen tutustunut jo vuosia sitten, enkä ole kertaakaan joutunut pettymään testatessani merkin tuotteita. Kuten olen jo useampaan kertaan teillekin kertonut, hurahdin alkuvuoden aikana täysin hiihtämiseen ja laduille suuntaan toki aina meikittä. Kevätauringon alkaessa lämmittää ladulla huhkiessa kasvoja, havahduin siihen, että tarvetta aurinkosuojalle on jo tähänkin aikaan vuodesta. Ja juuri siihen tämä tuote on täydellinen. Voidemainen silmänympärystuote (jonka suojakerroin on muuten huiman hyvä 50+!) levittyy iholle pehmeästi, mutta ei tunnu rasvaiselta. Tämä tuote jatkaa siis ahkerassa käytössä ja toivon sen riittävän myös pitkälle kesään.

Sain jokin aika sitten myös Weledalta hurmaavan paketin, joka piti sisällään Weledan Cactus-sarjan tuotteita. Tämän tuotesetin raaka-aineluettelo on hurmaavaa luettavaa; tuotteissa on nimittäin käytetty Weledan kehittämää tiivistettyä viikunakaktusuutetta ja aloe vera-mehua sekä ihoystävällisiä öljyjä. Koko setti oli ihastuttavaa testattavaa ja Facial Mist, kosteuttava kasvosuihke, löysi nopeasti paikkansa työhuoneestani, tietokoneen vierestä. Tällä suihkeella nimittäin fiilis virkistyy hetkessä, kun sitä päivän mittaa suihkii töiden lomassa kasvoille.

Cactus-sarjasta löytyy myös kosteuttava geeli silmänympärysiholle, joka levitetään iholle viilentävän roll on-pään avulla. Kurkku-uutetta ja samaisia aiemmin mainittuja raaka-aineita sisältävä geeli jättää ihon todella raikkaaksi ja hyvinvoivan näköiseksi. Tuote imeytyi nopeasti ja koinkin tämän erinomaiseksi geeliksi meikin alla käytettynä. Plussaa myös hajusteettomuudesta!

Kirjoitukseni myötä voinkin toivottavasti pian vaihtaa tämän postauksen otsikon toiseksi. Nyt mä tsemppaan ja otan tämän homman haltuun!

weleda cactus


Posted in kauneus and tagged by NOORA.