TÄYDELLISET LEGGARIT JA MUITA ASUKUULUMISIA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Takana on yksi vauhdikkaimmista viikonlopuista aikoihin ja ehkä juuri siksi lauantai ja sunnuntai hurahtivatkin mukavan tekemisen merkeissä ennätysnopeasti – kerron teille heti alkuviikosta lisää seikkailuistamme! <3

Tänään olin liikenteessä tässä asukokonaisuudessa. Olen käyttänyt pakkaspäivien ajan vain ja ainoastaan höyhenenkevyttä mutta superlämmintä Joutsenen untuvatakkiani, mutta tänään vilkaistessani ennen lähtöä lämpömittaria, päätin heittää ylleni tuon lempparitakkini Zarasta. Lasessorin pipo (Instagramissani on muuten käynnissä arvonta, josta yksi onnekas nappaa itselleen vapaavalintaisen Lasessorin pipon tai huivin! <3) on niin muhkean mukava, että en enää muita pipoja osaa edes käyttää, ja kuinka kauniisti se sointuukaan yhteen tuohon ikivanhaan Calvin Kleinin collegeeni. Tiedättekö muuten kuinka tietyt vaatteet saattavat tuoda ihan joitakin tiettyjä muistoja mieleen kerta toisensa jälkeen? Tämä vihreä pusero on yksi sellainen. Aina, kun se oli ylläni töissä, eräs työkavereistani kehui sitä jokaikinen kerta. Parisen vuotta sitten tuo samainen työkaverini yllättäen menehtyi, ja puserokin jäi jostain syystä pitkäksi aikaa kaapinhyllylle. Nykyisin joka kerta, kun puen paidan ylleni, huomaan miettiväni juuri tuota samaista ystävää.


PIPO LASESSOR //*SAATU     COLLEGE CALVIN KLEIN    TAKKI ZARA
LEGGARIT NOSH //*SAATU    KENGÄT TIMBERLAND //*SECONDHAND


Tässä talvipäivän asussa oli mukana myös jotakin ihan uutta. Kuten osa jo tietääkin, teen Noshin kanssa paljon yhteistyötä valokuvaajan roolissa, ja sain myös itse heiltä mukavan vaatelähetyksen. Olen etsinyt kunnollisia, vähän paksumpia, talvileggareita jo tovin ja nyt jalassani on sellaiset. Näissä mustissa MILLA-leggareissa on jopa taskut puhelinta varten reisien kohdalla, ja pidän eritoten niiden napakasta materiaalista ja korkeahkosta vyötäröstä. Koen velvollisuudekseni vinkata tästä housubongauksesta myös teille, sillä tiedän kuinka vaikeaa voi välillä olla kunnollisten leggingsien löytäminen.

Näiden asukuvien myötä muistuttelen teitä vielä myös siitä, että jo rakastettuja mutta hyväkuntoisia vaatteitani on myynnissä nyt Miela Designroomin yläkerrassa, jossa siis sijaitsee Miela Preloved. Jokaisen kirppistelijän unelmapaikka – käykäähän siis vierailulla ja muistakaa, että Miela on tosiaan muuttanut uuteen tilaan, Sokosta vastapäätä!

Nyt kurkumateetä keittelemään ja käymään kameralta läpi viikonlopun materiaaleja; en malta odottaa, että pääsen julkaisemaan niitä. Ihanaa sunnuntai-iltaa!


Posted in muoti and tagged by NOORA.