KUN THE BODY SHOPIN JOULUKALENTERI AUKESI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

| Joulukalenteri saatu / THE BODY SHOP & WHY NOT PR |

Mikäli haluat säilyttää salaisuudet vielä visusti luukkujen takana, älä rullaa tekstiä alaspäin. Tässä postauksessa salaisuudet nimittäin paljastuvat ja jouluun otetaan pieni varaslähtö..

Tuntui niin väärältä ottaa varaslähtö jouluun, mutta uteliaisuus otti vallan ja niin vaan löysin itseni olohuoneen lattialta kurkkimassa mitä bokseista löytyy. Pieni ennakointi jouluun näin marraskuun puolella kuitenkin sallittakoon – laitoin nimittäin joulumusiikit soimaan, joulupallot korviin, glögiä mukiin ja kappas, hetken kuluttua huomasinkin jo joulufiiliksen leijailevan ilmassa. Sen löytäminen onkin tänä vuonna ollut melkoinen projekti. Harmaa ja vetinen marraskuu ei ole virittänyt vielä mieltä joulutaajuudelle ja jouluneuleetkin on pidetty vielä visusti kaapin pimeimmässä nurkassa.

Mutta tästä se taas lähtee, avataanpa yhdessä muutama luukku The Body Shopin legendaarisesta ja supersuositusta kosmetiikkajoulukalenterista, joka minun oli suuri ilo ja kunnia vastaanottaa pr-toimistolta etukäteisjoululahjana. Jo pelkästään kalenterin ulkoasu on niin hurmaava, että se sopii kodin parhaimmalle paikalle joulukoristeeksi!

Mutta nyt luukkujen kimppuun! Punainen, talon muotoinen kalenteri on The Body Shopin kalenterivalikoiman keskikokoa, ja kalentereita löytyy siis tänä vuonna myös tätä pienempänä ja suurempana. Kukin yllätys on pakattu pieneen pahviboksiin, joka on koristeltu kauniisti niin kuvin kuin faktatiedoinkin – jokaisessa boksissa kerrotaan inspiroivista naisista, jotka ovat toteuttaneet unelmiaan ja muuttaneet maailmaa! Tänä jouluna isosti unelmointi on siis enemmän kuin sallittua.

Unboxasin kalenterista kymmenen ensimmäistä luukkua, jotta pääsisitte parempaan käsitykseen siitä, mitä tämän joulun must have-kalenteri on sisuksiinsa syönyt. Heti ensimmäinen lahja vei jalat alta, ruusukasvosuihke yllätti nimittäin todella positiivisesti. Kylpyammeettomana riemunkiljahduksia ei saanut aikaan sen sijaan toisen luukun mangokylpypore, mutta tiedättekös mitä; tämän tuotteen ansiosta joulukuun herkullisin jalkakylpy on taattu! Juicy Pear-suihkugeeli, tämän joulun kausituote, nosti jälleen kuitenkin hymyn huulille, sillä tätä herkullisempaa kausituotetta on vaikea löytää. Ja kuinka ollakaan, pian kalenterista esiin tulikin sitten kauan kaipaamani kynsiviila! Vahva aloitus, eikä vielä olla kuin luukussa numero neljä.

Luukut viisi ja kuusi olivat omia suosikkejani. Kamomillainen silmämeikinpoistoaine ja mansikkashampoo pääsivät heti käyttöön ja voin kertoa, että mansikkainen shampoo osoittautui niin päteväksi tuotteeksi, että se jää saman tien jatkuvaan käyttöön. Fuji Green Tea-vartalovoi sen sijaan hemmottelee talven kuivattamaa ihoa ja British Rose suihkugeelistä tiedän äitini pitävän niin, että sujautan sen hänelle joulupakettiin pehmeiden pörrösukkien kaveriksi. Warm Vanilla-käsivoide päätyi käsilaukkuuni ja joulunpunainen pesukukka ripustettiin heti suihkunurkkauksen väriläiskäksi. Joko pääsimme kymmeneen?!

Kuten kuvista näette, The Body Shopin kalenterin ehdottomiin parhaisiin puoliin kuuluu se, että suuri osa tuotteista on täysikokoisia ja näytekootkin ovat äärimmäisen runsaita. Mukaan mahtuu muutakin kuin vartalonhoitotuotteita ja esimerkiksi juuri kynsiviila ja pesukukka ovat mieluisia ylläreitä ainakin itselleni hoito- ja kosmetiikkatuotteiden rinnalle. Kalenterin sisältö on myös oiva tapa löytää uusia suosikkeja käyttöönsä ja tuotteet, jotka eivät kolahda itselle, on helppo antaa rakkaille eteenpäin esimerkiksi joulupaketeissa. Tyhjentynyt kalenteri on sen sijaan helppo kierrättää tai uudelleenkäyttää, pikkuboksit toimivat suloisina lahjapakkauksina tai kalenterin voi täyttää uudelleen ensi jouluna.

Ja mikä tärkeintä, The Body Shop on tänä(kin) jouluna tyttöjen puolella ja tärkeällä asialla. Muista siis #dreambig.


Posted in kauneus and tagged , by NOORA.