NOORAN KOSMETIIKKA-AWARDSIT 2020 – NÄIHIN TUOTTEISIIN TYKÄSTYIN

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Kokosin viime vuonna yhden postauksen alle kaikki vuoden 2019 suosikkituotteeni. Myös vuonna 2020 meikkipussiini ja ihonhoitotuotehyllylleni muutti paljon timanttisen kovia luottotuotteita. Ottakaamme siis uudeksi perinteeksi järjestää Norpan omat kosmetiikka-awardsit toistamiseen.

Joten here it goes, näihin hurmaaviin tuotteisiin tykästyin vuonna 2020.

the body shop lemon hand gel

T H E  B O D Y  S H O P
Lemon Moisturising & Cleansing Hand Gel //* 5,90€, tuote saatu

Viime vuonna tutuiksi tulivat kovin monet eri käsidesituotteet ja yksi ylivoimaisimmasta osui eteeni vasta vuoden loppuvuodella, kun sain The Body Shopilta hurmaavan, sitruunantuoksuisen tuotelähetyksen. Puhdistava ja samalla myös kosteuttava käsidesi oli täydellinen valinta kuiville talvikäsille ahkeraan käyttöön ja pullo on kokonsa puolesta erinomainen mukana kanniskeltavaksi. Ps. Koko sitruunatuotesarja on ihana – kymmenen pistettä myös saman setin Hair & Body Washille!

jimmy boyd wild roses

J I M M Y  B O Y D
Wild Roses Eau de Cologne //* 34,90€, tuote saatu

Luonnonmukaisen tuoksusarjan huumaavin tuoksu löytyy mielestäni tämän lasisen suihkepullon sisuksista. Pullon sisällä on aito ruusun terälehti (rakastan tällaisia yksityiskohtia!) ja tuoksussa leikittelevät ruusu, kielo, vanilja ja sitruuna. Aromaterapeuttinen ja harmoninen tuoksu ei ole lainkaan makea, vaan pikemminkin raikas ja virkistävä, erinomainen valinta arkituoksuksi. Ja hei, tuote on 100% luonnonmukainen, yksi syy lisää rakastua tähän tuoksuun päästä varpaisiin.

masque lift summum guinot

G U I N O T
Masque Lift Summum //* 111,00€, tuote saatu

Tähän naamioon tutustuin ottaessani brändille kyseisestä tuotteesta tuotekuvia ja sen pehmeys, tehokkuus ja riittoisuus, hurmasivat minut heti. Käytän kasvomaskia nykyisin noin kahdeksan tuntia päivässä, ja ihoni onkin alkanut oireilla voimakkaasti maskialueella. Tällä tyrnimarjaa sisältävällä, kiinteyttävällä, tiivistävällä ja jälleenrakentavalla naamiolla olen voinut tarjota extrahemmottelua ärtyneelle alueelle. Tästä onkin tullut luottotuotteeni; naamiolla on hintaa, mutta se on superriittoisaa ja pienikin määrä riittää kasvoille. Suosittelen lämpimästi myös Guinot’n kasvohoitoja, ammattilainen osaa taitavasti suositella juuri sinun ihollesi sopivimmat tuotteet.

omega stick foundation make the make

M A K E  T H E  M A K E / S K I N C I T Y
Omega Stick Foundation //* 25,00€, tuote saatu

Herkkäihoisuuteni vuoksi uskaltaudun harvoin testailemaan uusia meikkivoiteita, mutta kiitän onneani, että tajusin ottaa nämä puikkomuotoiset, kosteuttavat ja ihon suojakerrosta vahvistavat meikkivoiteet testiin. Lopputulos on heleä, meikkivoide on helppo levittää tasaisesti ja peittävyyttä voi itse säädellä näppärästi tuotetta kerrostamalla. Peitevoiteeksikin tuote soveltuu! Itse käytän sekä sävyä N2,5 että N3, ja valikoimasta löytyykin peräti kahdeksan eri sävyvaihtoehtoa.

ghd heat protect spray

G H D
Heat Protect Spray //* 30,00€, tuote saatu GOLDEN BY UMPPU

Sain Umpun verkkokaupasta testiin joulun alla hiustenhoitotuotteita, joiden joukossa oli todellinen aarre, GHD’n lämpösuojaspray. Myönnän, että olen ollut laiska käyttämään hiustenmuotoilussa lämpösuojatuotteita, sillä monet lämpösuojista tuntuvat tekevän hiuksista vain kovin likaisen tuntuiset, eivätkä juurikaan edesauta esimerkiksi kiharoiden pysyvyyttä. Tämä spray jättää hiukset kevyen tuntuisiksi, ja suihkeen tuoksu on mieto. Huomasinpa juuri, että Golden by Umppu-verkkokaupasta löytyy juuri nyt tästä tuotteesta upea tarjous; tsekatkaapas tarjouksessa (20,00€!) tämä lahjapakkaus, joka sisältää sekä Heat Protect Sprayn, kaksi hiuskorua ja söpön sinisen säilytyspussin!

T H E  B O D Y S H O P
Bold As Nature Eyeshadow Palette //* 24,00€, tuote saatu

The Body Shop lanseerasi valikoimaansa hurmaavien joulukausituotteittensa joukossa myös ihastuttavan Bold as Nature-luomiväripaletin (tämäkin muuten juuri nyt tarjouksessa verkkokaupassa!). Paletissa on 12 eri sävyä ja tykästyin etenkin niiden voimakkaaseen pigmenttiin, mutta myös pehmeään levitettävyyteen. Paletti on vegaaninen ja limited edition-sarjaa, ja sävyissä hehkuvat niin metallinsävyt kuin viileät pastellit ja lämpimät syyssävytkin. Ja hei, koostumus ei aiheuttanut ainakaan allekirjoittaneelle herkkäsilmäiselle ongelmia!

essence my power is water

E S S E N C E
My Power is .. Water Hydrate & prime Mist //* 3,99€, tuote saatu

On varmaankin sanomattakin selvää, että tässä tuotteessa ensimmäisenä hurmasi sen ulkonäkö. My Power Is -tuotesarjaan kuuluu eri elementtien, maa, ilma, tuli ja vesi, inspiroimia tuotteita ja esimerkiksi kunkin kasvovesipullon sisuksissa on aitoja, hurmaavia, kiviä. Water-aiheisessa pullossa on kristalleja (kyllä!) ja kevyt suihke on täydellinen kaveri esimerkiksi meille, jotka ahertavat tietokoneen ääressä pitkän päivän. Suihke virkistää ja kosteuttaa ihoa hetkessä. Tuoksu on mieto ja ulkoasu upea. Vaikeinta onkin valita suosikkinsa neljän upean kasvosuihkeen joukosta. Nämä kuulunevat niihin essence-tuotteisiin, jotka myydään hetkessä kosmetiikkahyllyiltä..

T H E  H U M B L E  C O.
Natural toothpaste Fresh Ginger (5,70€), Humble Brush (4,90€) ja säilytyskotelo (9,50€) //* tuotteet saatu

The Humble Co.’n hammasharjaan ihastuin totaalisesti hampaanpoistoleikkauksen jälkeen. En uskaltanut käyttää sähköhammasharjaa leikkauskohdan läheisissä hampaissa, vaan pesin hampaat tällä, bambusta valmistetulla pehmeällä harjalla. Harja on hellävarainen ja bambusta valmistettu hammasharjakotelo on ympäristöystävällinen tapa säilyttää ihanaa harjaa. Vegaaninen ja inkiväärinmakuinen hammastahna oli myös miellyttävä ja hauska uusi tuttavuus, inkiväärifanina tätä tahnaa on tullut käytettyä ahkerasti!

Löytyikö suosikkieni joukosta sinulle tuttuja juttuja?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.