VIELÄ EHDIT : VOITA ITSELLESI JA KAHDELLE YSTÄVÄLLESI KOSMETIIKKAA!

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// Arvontapalkinto saatu, essence cosmetics.

Terkut täältä työpöydän äärestä ja pikainen vinkkaus tiistai-iltaanne; starttasin viikonloppuna Instagramini puolella aivan huiman ihanan arvonnan, josta yksi onnekas ja kaksi hänen onnekasta ystäväänsä voittavat essencen mielettömät tuotepaketit. Kolmikosta jokainen voittaa siis itselleen tuon ylläolevassa kuvassa näkyvän tuotesetin, joka sisältää miltei kaiken tarvittavan päivittäisiä meikkihetkiä varten. Ja mikä ihaninta, kyseessä on yksi omista suosikkibrändeistäni!

Osallistumisaikaa on enää huomiseen asti, joten nyt kipin kapin insta auki ja osallistumaan.  Löydät arvonnan tililtäni, @nooranappila, kuvasta, jonka olen alle merkinnyt.

noora näppilä instagram

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille; pidän peukut pystyssä, että juuri sinun ystäväjengiäsi onni potkaisee, ja meikkisetit löytävät luoksenne. Meikkien testailu yhdessä videopuhelun välityksellä kuulostaa erinomaiselta kaverituokiolta.

Ps. Ja jos onni ei tällä kertaa potkaise, suosittelen lämpimästi tsekkaamaan esimerkiksi läheisen Tokmannin kosmetiikkahyllyt ja kiikuttamaan kassalle etenkin essencen Juicy Bomb-huulikiiltoja — herkullisen hyviä!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.