MEIKKITAITEILIJAN PENKISSÄ – TÄLTÄ NÄYTTÄÄ KASVOILLANI ISADORAN KEVÄT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Tiesittekö, että tietokoneen ruudusta heijastuva sininen valo saattaa aiheuttaa ripsivärin varisemista poskille? Minä en tätä ennen eilistä tiennyt, mutta voi kuinka monesti olenkaan toimistopäivän jälkeen ihmetellyt sitä, miksi ripsivärinmuruja on pitkin poskia. Jos sinisen valon vaikutus on jo pelkästään maskaralle tuollainen, en uskalla edes googlettaa millaisia vaikutuksia sillä on silmiin.

Tämän ja paljon muuta meille eilen opetti hurmaava IsaDoran kansainvälinen meikkitaiteilija Martin Jansson, joka saapui Tampereen Sokokselle esittelemään vaikuttajille IsaDoran kevään uutuuksia – ja kuinkas sitten kävikään, pääsin lopulta jopa tämän huippuammattilaisen penkkiin, jossa hän loihti minulle trendikkään lookin suoraan catwalkeilta!

IsaDora on tunnettu värikosmetiikastaan, joka kokoelma kokoelmalta elää mukana ajanhermolla ja trendien aallonharjalla. Ensimmäisenä nimen IsaDora kuullessani mieleeni nousevat heidän timanttiset kynsilakkansa, joihin tutustuin jo reilu vuosikymmen sitten (blogissa on näemmä tehty jo vuonna 2012 Isadoran Graffiti-kynsiä, muistatteko nämä?). Oma pikkusiskoni on sen sijaan ikuisuuksien ajan luottanut IsaDoran Glossy Eyelineriin ja omassa meikkipussissani on kerran jos toisenkin ollut IsaDoran pikkupaletteja, joissa ovat kerta toisensa jälkeen hehkuneet upeat, runsaspigmenttiset sävyt.

Siksi ilahduinkin kovasti saadessani kutsun Tampereella järjestettyyn kevätuutuuksien lanseeraustapahtumaan. Tiesin jo ennalta tykästyväni tuotteisiin, mutta voi millaisia herkkupaloja joukosta löytyikään! Vai miltä kuulostaisi esimerkiksi yöksi ripsiin laitettava, ripsien kasvua edistävä seerumi tai nestemäinen luomiväri, joka kuivuu luomelle tasaisen mattaisena?

Kuten jo mainitsinkin, ilta johti siihen, että sain kunnian istahtaa meikattavaksi. Annoin Martinille tietysti vapaat kädet, ja odotin innolla millaisia vallitsevia trendejä hän kasvoilleni taikookaan. Luomiväripaletiksi hän valitsi IsaDoran uutuuden, jossa hehkuu niin kaunis oranssinpunainen sävy, johon tykästyin välittömästi. Ja Martin kertoikin juuri tuon sävyn tuovan upeasti sinisiä silmiä esiin! Rajaukset hän teki hurmaavalla metsänvihreällä ja sain valtavasti oppia kulmakarvojen fixaamisesta. IsaDora lanseeraa markkinoille myös tehokkaita uusia puutereita ja muun muassa meikinkiinnityssuihkeen, joita pääsin testaamaan. Samalla löysin itselleni uuden ihanan nudepunan, kun Martin valitsi huulilleni kauniin pehmeän sävyn uutuuksien joukosta. Yritin imeä mahdollisimman paljon ammattilaisen oppeja mieleeni odottaessani jännityksellä millainen lopputulos olisikaan.

Ja kuinka sähäkkä se olikaan! Luomivärit löysivät trendikkään uuden paikkansa ja olen melko vakuuttunut siitä, että aurinkopuuterini ei ole koskaan ennen näyttänyt näin hyvältä. Huulilla oli täydellinen sävy ja kulmakarvat siellä missä niiden pitäisikin. Kuinka virkistävän hauska kokemus olikaan nähdä itsensä aivan uudenlaisessa lookissa.

Pähkinänkuoressa, omat suosikkini löytyivät uusien punien, nestemäisten luomivärien ja uusien pohjustus- ja kiinnitystuotteiden joukosta. Kyllä, näitä tuotteita tulette jatkossakin näkemään ylläni! Kiitos vielä IsaDora ja Martin ihanasta illasta, you made me feel like a supermodel. <3


Posted in kauneus and tagged by NOORA.