FROZEN-ELSAN INSPIROIMA UUDEN VUODEN MEIKKI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

| essence false lashes saatu blogin kautta |

Viime perjantaina tuo odotettu päivä vihdoin koitti, kun suuntasimme yhdessä pikkusiskoni kanssa katsomaan suurien odotuksien innostamana Frozen-elokuvan jatko-osaa. Suhtaudun aina hyvin ennakkoluuloisesti elokuvien kakkososiin, sillä esimerkiksi Disneyn kohdalla en muista tykästyneeni mihinkään jatko-osaan edeltäjäänsä enemmän. Kenties juuri siksi minua hieman jännittikin istahtaa elokuvateatterin penkkiin kuulemistani kehuista huolimatta. Vedimme kuitenkin jännityksestä huolimatta siskoni kanssa rohkeasti Arctipsit jalkaan ja suuntasimme Plevnaan – minä säihkyvässä sinisessä neulepaidassa Elsa-lettini kera, Roosa Anna-lookissaan!

Odotukset korkealla, Frozen-pillipullosta limsaa hörppien, parituntinen vierähti nopeasti. Ensifiilikset olivat ennen kaikkea positiiviset. Tarinan juoni oli mielenkiintoinen, Annan ja Elsan hahmot saivat aivan uusia puolia ja musiikki johdatti elokuvaa taidokkaasti eteenpäin. Pelkäsin pettyväni, mutta mitä vielä, olin todella vaikuttunut. Omaa lempikappalettani en tosin vielä bongannut biisien joukosta (muistan rakastuneeni Let it go’hon heti ensikuulemaltani, syystä tai toisesta kyseinen biiisi ei enää herätä vastaavia tunteita), mutta täytynee antaa soundtrackille vielä mahdollisuus ja metsästää suosikkiani sitä kautta. Into the Unknow ei sykäyttänyt, Show Yourselfissä oli mielestäni enemmän potkua ja potentiaalia lempparikseni.

Elokuvasta inspiroituneena päätin kuitenkin testata millainen Elsa-look syntyisi uutta vuotta varten oman meikkipussin tuotteita käyttäen. Sinistä luomiväriä? Ekoglitteriä? Kuivashampoolla tuunattu letti? Sounds like Elsa to mee!

Uusi vuosi villeine lookeineen on glitter-hileiden kulta-aikaa. Heti ensitöikseni haluankin muistuttaa teitä siitä, että valitsisitte meikkeihinne vain ympäristöystävällisiä glittereitä. Omat glitterini on ekoglitteriä, enkä siitä huolimatta huuhtele glittereitä koskaan poispesun yhteydessä viemäriin. Poisto onnistuu vanulapuin äärimmäisen kätevästi ja näin ollen tuotetta ei pääse vesistöihin. Elsa-lookissa glitterit toimivat vain säihkyvänä tehosteena ohimoilla, ja tässä silmämeikissä pääosaa näyttelivätkin hurjat essencen irtoripset – nämä ripset saivat minutkin innostumaan tekoripsien käytöstä aivan uudella tavalla!

Jääkuningattaren meikissä säihkyivät sinisen sävyt Urban Decayn Heavy Metals-paletista (käytössä sävyt Dive, Spandex & Glamrock) ja meikki viimeisteltiin essencen dip eyelinerin ja what the fake-ripsarin avulla. Aurinkopuuterin sijaan poskipäille sipaistiin poskipunaa ja huulet jätettiin nudeiksi voimakasta silmämeikkiä tasapainottamaan. En ollut tunnistaa omaa peilikuvaani, kuinka näyttävän silmämeikin saakaan aikaiseksi tekoripsiä käyttämällä. Kaapistani löytyi myös vaaleille hiuksille tarkoitettu Biozellin kuivashampoo, jota käytin hiusten tyvessä ”harmahtavan jäisen” vaikutelman tekemiseksi. Lettini pohjalla oli eilispäivän kiharat ja tupeeraamalla lopputuloksesta tulikin melko muhkea. Tykästyin tähän lettiin niin, että tulen testaamaan sitä juhlakampauksena taatusti pian uudelleen.

Ihan näin näyttävässä lookissa tuskin tulen huomenna vuosikymmentä vaihtamaan – juuri nyt verkkarit ja koti-ilta houkuttavat ajatuksena huomattavasti enemmän!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.