TOHTORI SYKERÖNÄ

P4170266 P4170264

Pakkasen puraisemaa maanant.. siis tiistaita kaikille!

Pääsiäisloma on taputeltu ja on aika suunnata nokka kohti kevättä. Itse heräsin poikkeuksellisen hyvillä fiiliksillä tähän viikkoon, jopa ennen herätyskelloa! Ehdin keitellä kahvitkin kotona sen sijaan, että olisin unihiekat silmissä kipitellyt työmatkalla kiskalle takeawaytä noutamaan. Terkut siis täältä koneen äärestä – ihanaa, kun aamulla ehtii rauhassa näpyttelemään postauksenkin valmiiksi!

En nyt lupaa mitään, mutta tämän voisi ottaa ihan tavaksi. Jos kello soittaisikin puoli tuntia aikaisemmin aamulla, päivä alkaisi huomattavasti rennommin. Jos ehtisi vaikka aamujoogatakin! No okei, okei, okei, nyt lupailin kyllä jo liikoja.

Puolessa tunnissa ehtisi ainakin väkertää hiuksiin jonkinlaisen kampauksen. Enkä puhu nyt ponnarista, joka keikkuu päälaellani harva se päivä. Josko tämä tiistai kuljeskeltaisiin sykeröillä!

sotkunuttura – Kopio

 

• Tee jakaus haluamallesi korkeudelle ja jaa sykeröille menevät hiukset kahteen osaan. Tuupeeraa kevyesti. • Käännä sykeröosuudet lenkille. • Tee kustakin sykeröstä ikään kuin oma sotkunutturansa – käytä apuna pinnejä ja lakkaa. • Suorista tai kiharra auki jäävät hiukset.

Sinne sujahti aamukahvi, nyt kipin kapin kohti töitä! Aika kiva tällainen viikko, joka alkaa vasta tiistaista. Heippa!

P4170276


Posted in and tagged by NOORA.