7/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä vauhdikas lumenluontikuva on otettu viime sunnuntaina, ystävänpäivänä 14. helmikuuta, jolloin vietettiin myös laskiaissunnuntaita.

MISSÄ? Olimme perheen kesken nauttimassa lumenkuorruttamasta aurinkopäivästä siskoni perheen kotipihassa.

MITÄ? Kukaan ei varmaankaan ylläty, kun kerron, että kamera on minulla matkassa aina, vaikka tarkoituksena ei kuvia olisi ottaakaan. Kuvaan todella vähän kännykkäni kameralla ja tämäkin lumikuva olisi ollut huomattavasti vaikeampi toteuttaa ilman järkkäriä. Kun äitini vauhdikkaasti loi lunta ja aurinko paisteli kauniisti hänen takanaan, en voinut vastustaa kiusausta hakea kameraa autosta. Liikkuvien elementtien, kuten veden ja lumisateen kuvaaminen on mielestäni todella kiehtovaa, mutta haastavaa. Ja photoshootit, ne sen sijaan ovat täydellistä sunnuntaipäivän ajankulua jos minulta kysytään.Posted in lifestyle and tagged by NOORA.