IHONHOITORUTIININI JUURI NYT

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

// Postauksessa esitellyt tuotteet saatu.

cc cream phformulaphformula maskne

Blogini lukija jätti minulle jokin aika sitten postauspyynnön, jossa hän toivoi minun kertovan tuotteista, joita käytän tällä hetkellä ihonhoitorutiinissani. Aihetoive osoittautui todella ajankohtaiseksi, sillä moni on varmastikin joutunut kasvomaskien käyttämisen myötä, ja toki myös talven saavuttua, päivittämään ihonhoitorutiiniaan viime aikoina. Itse käytän maskia päivittäin töissä yhteensä reilun kahdeksan tuntia (ja toki sen jälkeenkin jos suuntaan jonnekin asioille tms) ja ihoni alkoikin  nopeasti oireilla tämän myötä; lämpö ja kosteus saavat bakteerien määrän iholla kasvamaan, ja itselläni iho-oireet tulivatkin esiin ihottumana ja punoituksena. Omalla kohdallani ei varmaankaan voi puhua varsinaisesta masknesta (mask-introduced acne), vaan herkkä ihoni on vain reagoinut uuteen tilanteeseen. pHformulalta saamani huima tuotepaketti koostuu kuitenkin juuri niistä brändin suosikkituotteista, joita suositellaan myös masknen hoitoon, joten nyt kuulolle jos samainen asia on ajankohtainen myös sillä suunnalla.

Olen käyttänyt tätä tuotesarjaa nyt parin viikon ajan, enkä muista koska ihoni olisi voinut yhtä hyvin, maskin ahkerasta päivittäisestä käytöstä huolimatta. Postauksen kuvissa kasvoillani on vain brändin sävytettyä C.C. creamia, hitunen väriä kulmilla ja kerros ripsiväriä, mutta huomaan ihon hehkuvan hyvää oloa ja epäpuhtauksien vähentyneen huomattavasti. Sarjan innovatiiviset pinnoitusprosessit eheyttävät ihoa ja korjaavat ihon mahdollisia toimintahäiriöitä ja juuri tällaisia vaikutuksia olen omalla ihollani nähnyt. pHformula on siis farmakosmeettinen ihonhoitosarja, jota käytetään monissa hoitoloissa.

phformula spot on

pHformulalta saamieni vinkkien mukaan, olen noudattanut seuraavanlaista ihonhoitotaktiikkaa; ensin huolellinen puhdistaminen, sitten ihon kosteuttaminen, meikin vaihtaminen (ainakin maskialueella) kevyempään ja täsmätuotteisiin panostaminen. Tällä reseptillä olen päässyt hyviin tuloksiin. Kasvojen puhdistamisessa olen käyttänyt E.X.F.O cleanse-puhdistusgeeliä, joka puhdistaa ihon äärimmäisen hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Silicone cleansing brush, pieni, patterilla toimiva pörisevä ihonpuhdistusharja on ollut ihana lisä rutiiniin ja sen avulla iholta poistuvat viimeisetkin meikinrippeet. P.O.S.T recovery cream, hyaluronihappoa sisältävä, syväkosteuttava voide on ollut omiaan iholleni ja veikkaankin juuri tämän tuotteen eritoten rauhoittaneen ärtynyttä ihoani. Se sisältää nimittäin tulehdusta rauhoittavaa niasiiniamidia.

Maskin alla olevaa ihoa en meikkaa lainkaan. Maskin alla hikoileva paksu meikkivoidekerros ei tee iholle hyvää. Testattuani brändin C.C-voidetta, päätin kuitenkin keventää meikkiäni koko kasvojen alueella. Tämä C.C-voide nimittäin tasoittaa ihon sävyä suojaten ja kosteuttaen ja on kuitenkin omaan makuuni riittävän peittävää. Täsmätuote SPOT ON on ollut käytössä silloin, kun finnin aiheuttamaa tulehdusaluetta on täytynyt rauhoittaa. Tuote kuorii tukkeumaa sisältäen puhdistavaa salisyylihappoa. Olen käyttänyt sitä myös pariin otteeseen syväpuhdistavana naamiona. Olin haltioissani, kun ärhäkkä näppyläalue oli kadonnut yön aikana tämän tuotteen ansiosta.

Vaikka kyseessä onkin ”ensikosketukseni” pHformulaan laajemmin, olen hyvin vakuuttunut. Toivonkin vinkeistä olevan iloa muillekin. Olisikin mielenkiintoista kuulla millainen ihonhoitorutiini juuri sinulla on nyt käytössäsi – jo pelkästään kuiva ja kylmä talvi-ilma tekee omalle iholleni hallaa (heh heh, kirjaimellisesti), joten oikeiden tuotteiden löytäminen tähän vuodenaikaan on ollut lottovoitto!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.