BAMBI, JOKA MUUTTUI LEOPARDIKSI

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

leopard halloween

Tiedättekö mikä kertoo erityisen hyvin siitä, että maskeeraustaitoni ovat vielä kovin lapsenkengissä? Esimerkiksi se, että aloin toteuttaa tätä lookia bambina, mutta lopputulos muistuttaa mielestäni huomattavasti enemmän leopardia. Bambi, leopardi, mitä näitä nyt on. Sarvikampaus muuttui kauriin korviksi, täplät saivat varjonsa, viikset tosin jäivät puuttumaan. Menköön nyt. 

Oma Halloweenini kuluu joka tapauksessa sohvanpohjalla köllötellen, joten Mattia tuskin kiinnostaa pötkötteleekö avovaimo sohvalla Ilveksen matsia katsellen kissanaisena vai bambina.

Bambi vai leopardi? Sattuneesta syystä en kirjaa teille ylös tutoriaalia, mutta haluan nostaa esiin muutaman tuotteen, jotka käyvät erinomaisesti tämän lookin toteuttamiseen. The Body Shopin Coconut Bronze-sarjan aurinkopuuteri löytyi kätköistäni myös tummassa sävyssä, jota hyödynsin pohjan luomiseen, säihkettä meikkiin toi sen sijaan essencen heat of the sand-maxihighlighter ja täplien ”pohjaksi” käytin Isadoran superpigmenttistä Active All Day Wear-luomiväriä sävyssä 01 Ivory Base. Täplien varjostukseen käytin yhtä Naked-paleteistani, joista löytyi myös kulmiin kultaista sävyä. essencen uusi Defined Volume-mascara loihti ripset kauniiksi ja täplien yksityiskohdat toteutin essencen 24ever ink linerilla.

/ * essence-tuotteet saatu.

bambi make upleopard halloween makeup

Toivotan kaikille hymyilyttävän hauskaa iltaa. Viihtykää, nauttikaa, käyttäkää maskeja ja tehkää Halloween-taikoja. Mikäli kaipaatte lukemista lauantai-iltaan, käykäähän tsekkaamassa toteuttamiani naamiaislookeja, niitä, joiden lopputuloksesta on jopa käynyt ilmi, mitä naamio yrittää esittää. Kas tässä, sisareni liskona, sisareni Luna Lovegoodina ja sisareni Herttakuningattarena.

Ensi vuonna lupaan bookata taas Roosan mallikseni. ;)

essence autumn 2020


Posted in kauneus and tagged by NOORA.