MARRASKUUN MIELUINEN SECONDHAND-LÖYTÖ : OMIA AARTEITANI MYYNNISSÄ!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

kirpputori tamperemiela preloved

MIELA PRELOVED – MYYNTIJAKSO SAATU ALENNETTUUN HINTAAN.

Huokaisin viime viikolla todellisen helpotuksen huokauksen, kun sain käytyä läpi erästä kotiurakkaa, jota olin jatkuvasti vain työntänyt pidemmälle tulevaisuuteen. Sitten, kun. Sitten, kun. Vaatekaappini siivous tuntui vähintään vuoren valloittamiselta, enkä millään saanut itseäni niskasta kiinni. Viime viikolla, lomani kunniaksi, ryhdyin kuitenkin toimeen ja kävin vaatevarastoni läpi sukkalaatikkoa myöten. Päätin kierrättää kaiken sellaisen eteenpäin, mikä ei ole päässyt pitkiin aikoihin ylleni. Osa löysi tiensä UFFiin, osa löysi uuden kodin siskoni ja äitini luota, ja osan, herkkujen herkut, kiikutin myyntiin Miela Designroomin Preloved-osastolle.

Myyntijaksoni alkoi Mielassa tämän viikon perjantaina ja suosittelenkin lämpimästi visiittiä tuohon yhteen Tampereen sydämellisimmistä putiikeista. Miela Designroom sijaitsee keskustassa, Hämeenkadulla, ja myymälän yhteydessä on nyt siis jo jonkin aikaa toiminut oma osastonsa käytetyille aarteille. Ensimmäinen myyntijaksoni jokin aika sitten oli Mielassa menestys, ja olinkin äärimmäisen iloinen, kun sain jälleen toimittaa tuotteitani tytöille myyntiin. Kuten tiedätte, rakastan kirpputoreja, ja teen suurimman osan vaatehankinnoistani secondhandina. Ei siis kenellekään tule yllätyksenä, että viedessäni tuotteita myyntiin, samalla löysin itselleni jotakin aivan ihanaa. Olen melko varma siitä, että tämä okranvärinen & Other Storiesin neuletakki on marraskuun paras kirppislöytö. Omat tuotteeni ovat Mielassa myynnissä joulukuun alkuun asti, joten kipin kapin ostoksille. Ehkä juuri sinä tarjoat uuden kodin Uhana-collegelleni, Filan upouusille tossuilleni tai laadukkaille neuleilleni.

second hand tampere


NEULETAKKI & OTHER STORIES (SECONDHAND)
HOUSUT BIANCANEVE   SAAPPAAT PALMROTH /*saatu


miela kirpputori

Nyt, kun vaatekaappi on koluttu läpi, on helpompi astella kohti syksyäkin. Ainakin mitä tulee pukeutumiseen. Huomasin alitajuntaisesti työntäväni kesähepenet hyllyjen perälle ja nostavani esiin ne pehmeimmät neuleet, farkut ja leggarit, joiden sisuksissa tulen todennäköisesti seuraavat kuukaudet asumaan. Tämä uusin neuleaarteeni on päässyt jo nyt ahkeraan käyttöön; se on juuri sellainen neule, joka heitetään harmaana syysmaanantaina päälle, kun taivaalta sataa niskaan vettä ja tuuli yrittää hidastaa matkantekoasi.

Ja juuri sellaisia neuleita vaatekaappini siivouksen jälkeen kaipasi. 


Posted in muoti and tagged , by NOORA.