NOORAN & EPUN JOULUPAJA

Huh, joulukortit kirjoitettu ja punainen kuori kiikutettu postiin! Jes!

Tänä vuonna olin korttien hankkimisessa ajoissa liikenteessä, mutta kiire meinasikin tulla, jotta ehdin saamaan lopulta kaikki kortit kirjoitettuna ajoissa postiin. Vieläkään hätä ei ole tämännäköinen, jos kortit on vielä lähettämättä niin maanantainakin ehtii vielä lähettämään joulukortit 0,80 euron joulupostimerkeillä eteenpäin ystäville.

Koska tänä vuonna aika ei yksinkertaisesti riittänyt korttien itsetekemiseen, tilasin joulukortit Annariikka Qvistiltä, superlahjakkaalta naiselta, jonka kortteihin törmäsin ensimmäistä kertaa I love me-messuilla. Kun näin Annariikan suunnitelleen upeita kortteja myös jouluksi, pistin välittömästi niitä tilaukseen. Yksi vika näissä korteissa kuitenkin on- ne ovat liian suloisia! Ei näitä raaski lähettää kenellekään, kun haluaisi mieluummin pitää kaikki itse..

Kun kortit oli kirjoitettu, tämä tonttutyttö pääsi availemaan vuoden ensimmäistä joululahjaa. Muistatteko, kun kerroin teille kesällä KEIDAS by Lumo-kauneushoitolasta? Tuo hurmaava ekokampaamo halusi nyt muistaa minua joululahjalla, joka sisälsi valtavan kasan luonnonkosmetiikkaa. Kiitos ihanat! Zuiin ripsiväristä olen ehtinyt haaveillakin jo jonkin aikaa, joten tuo pääsee testiin jo tänään.

Manselaisille on myös vinkattava joulukuun suloisimmista ystävämyynneistä, sillä tulevana tiistaina, 15.12., Keidas by Lumo järjestää asiakkailleen ystävämyynnit. Nyt jos koskaan kannattaa käydä tekemässä erinomaisia hankintoja pukinkonttiin tai ilahduttaa itseään. Fanitan lähestulkoon kaikkia tarjouksessa olevia tuotteita, olenhan testannut itsekin muun muassa Dabba-kukkaisvesiä, hemmottelevaa NAFHA:a ja ihastunut HURRAW!:n huulirasvoihin.

Joten, tiistaina otetaan sankoin joukoin suunnaksi Aleksanterinkatu ja Keidas by Lumo, eiks niin? :)

Nyt Nooran ja Epun joulupaja taitaa hetkeksi hengähtä ja vetäistä vielä pikkuaamupäikkärit ennen kuin tartun taas siveltimeen ja maalailen Pirkon Joulukalenteriin muutaman lisäluukun.

enkku2

It’s beginning to look like Christmas! The xmas-cards are ready to be sent and I even got my first Christmas-gift already. I’m so ready for the greatest season of them all!


Posted in and tagged , , , by NOORA.