TE KYSYITTE, MÄ VASTASIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


KORVAKORUT MONKI  ASU BJÖRN BORG


Korviini kantautui jokin aika sitten toiveita perinteikkäästä Q&A-postauksesta, jota varten pyysinkin teitä lähettelemään minulle instan ja blogin kautta sellaisia kyssäreitä, joihin toivoitte vastauksia. Kysymyksiä kertyi kanavieni kautta sen verran paljon, että päätin koota ne yhden postauksen alle. Aihepiirit vaihtelivat laidasta laitaan, joten postauksesta muodostui lopulta suloinen sekamelska. KAIKKI kyssärit olivat aivan ihania ja liikutuin kovasti, kun kysymyksissä mukana oli esimerkiksi edesmennyt koiramme Eppu, joka oli selvästi jättänyt tassunjälkensä monen sydämeen. Ja hei, kyssärinne olivat todella kekseliäitä, kiitos vaivannäöstä! Mutta pikemmittä puheitta, te kysyitte, tässä vastaukset.

Oliko Eppu ensimmäinen koirasi?

Ensimmäisestä koirastamme, spanielista nimeltä Speedy, minulla on lämpimiä muistoja jo lapsuudesta. Speedy oli lempeä ja ihana koira. Roope ja Eetu, karvattomat kiinanharjakoirat, saapuivat perheeseemme sen sijaan neljän vuoden välein ollessani jo teini-ikäinen, ja Eetulle jätimmekin hyvästit vasta viime keväänä. Epun hankimme yhdessä Matin kanssa muutettuamme yhteen vuoden seurustelun jälkeen.

Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on valokuvaamisen suhteen?

Valokuvaaminen on jo nyt minulle ammatti, ja toivon sen olevan sitä myös jatkossa. Tuntuu käsittämättömän upealta, että rakkaasta harrastuksesta on tullut minulle työ. Viime vuonna tein valokuvaushommia olosuhteiden pakosta tavallista vähemmän, mutta tänä vuonna hommia on ilmaantunut kalenteriin jo hurjasti. Parasta. Toivottavasti tämä suunta jatkuu. ;)

Olet selvästi läheinen sisaresi kanssa ja on kiva seurata kuinka paljon vietät aikaa siskontytön kanssa. Miltä tuntuu olla täti?

Tätihommat ovat parhaita! Tuntuu, että elämässäni on ollut paljon enemmän iloa ja valoa siskontytön syntymän jälkeen. Hänen hymynsä tarttuu, ja persoonansa säteilee hyvää mieltä. Onni on päästä seuraamaan pienen ihmistaimen kasvua näin lähietäisyydeltä.

Kun jääkaapissa ei ole kuin peruselementit, mitä loihdit ruuaksi?

Jääkaapistamme löytyy miltei poikkeuksetta kananmunia ja pakastimesta pinaattikuutioita. Tekisinkin siis pinaattimunakkaan, mausteina suola ja pippuri ja jos hyvä tuuri kävisi, vihanneslokeroon olisi unohtunut avokado, jonka viipaloisin munakkaan päälle.

Lemppari-irtokarkki?

Oih, irtokarkit! Niitä en olekaan syönyt hetkeen. Vastaukseni voi yllättää, mutta ne pehmeät sienikarkit, jotka on kuorrutettu suklaalla ovat NAM.

Oletteko viihtyneet uudessa kodissanne?

Kyllä, todella hyvin. Sitä oikeaa kannatti todellakin odottaa. Tämä asunto on tuntunut ensikäynnistä asti kodilta.

On ollut kiva seurata sohvaperunan (en sano tätä pahalla, vaan olet itsekin termiä käyttänyt :D) innostumista liikuntaan. Itse etsin vielä motivaatiota. Löytyisikö sinulta hyviä vinkkejä kuinka saada itsensä liikkeelle?

Hei nimenomaan sohvaperuna olen ollut, joten en todellakaan ota pahalla! Mä en ole ikinä tykännyt liikunnasta, se on fakta.. Viime vuosien aikana, iän karttuessa, olen alkanut kuitenkin ajatella liikkumista erityisen tärkeänä tekijänä hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Teen istumatyötä, joka jo nyt aiheuttaa minulle kaikenlaista vaivaa, joten pysyäkseni kunnossa, jonkinnäköistä liikuntaa on harrastettava. Olen etsinyt lajeja, jotka innostavat juuri minua ja pyrkinyt ottamaan hyötyliikunnasta kaiken irti. Ja hei kerron salaisuuden, olen alkanut tykätä sporttailusta.

Mistä löysit Matin? Vaikutatte aivan täydelliseltä parilta! :D

Ihana kysymys! <3 Olimme Matin kanssa rinnakkaisluokilla TAMK’issa ja olimme pari vuotta todella hyviä kavereita.Totuuden nimissä on sanottava, että se taisi olla Matti, joka löysi minut. Ja hyvä niin.

Lemppariasia vaatekaapissasi juuri nyt?

Päätin vastata ensimmäisen vaatekappaleen, joka juuri nyt tulee mieleen ja se on tämä. I just loooove that dress!

Lämmin kiitos kaikille kysymyksiä lähettäneille – jos joku asia vielä askarruttaa mieltä, jatkan mielelläni vastailua kommenttiboksin puolella!


Posted in muoti and tagged by NOORA.