PÄIVÄN PARAS..

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

On helmikuun ensimmäinen päivä  ja sen kunniaksi pistetään päivän parhaat pakettiin.

Eli pikemmittä puheitta, mikä olikaan PÄIVÄN PARAS..

.. POSTAUS // Rakas ystäväni Iina kirjoitteli blogiinsa omia kokemuksiaan kirurgisesta viisaudenhampaanpoistosta. Meillä on Iinan kanssa muutenkin paljon yhteistä, mutta nyt voimme todeta meillä olevan jopa sama suukirurgi. Jonka luokse itse joudunkin taas piakkoin.

.. KARKKI – COMEBACK // Olen ollut herkkulakossa jo useamman viikon, mutta Matin kannettua kotiin pussillisen MässäYx-karkkeja, nostivat nostalgiset lapsuusmuistot päätään, ja minun oli suorastaan pakko testata, ovatko nuo namuset edelleen yhtä herkullisia. Kyllä, kyllä ne ovat.

.. DUUNIJUTTU // Aivan, aivan, aivan ihana kuvausduuni lyötiin lukkoon tänään. Sydän pamppaillen innosta sain kirjata kivoja töitä siis tänään kalenteriini.

.. TEE-BONGAUS // Olen vähentänyt päivittäistä kahvin juontia viidestä kupillisesta kahteen, mutta kaipaan kuitenkin edelleen pakkaspäivän lämmikkeeksi jotakin lämmintä juotavaa. Pukkan Turmeric Active-kurkumatee, joka sisältää myös inkivääriä, on niin ihanaa, että tämän bongauksen ansiosta skippaan mielelläni kahvin.


NEULE MONKI   LEGGARIT VIMMA COMPANY


.. TSEMPPAUS // Maanantaini ovat poikkeuksetta työssäni todella kiireisiä päiviä, mutta siitä huolimatta tsemppasin itseni vielä hiihtolenkille työpäivän jälkeen. Hirveän hyväähän se teki, mutta vaati kyllä melkoisesti tahdonvoimaa.

.. WHATSAPP-VIESTI // ”Ollaan niin tyytyväisiä kuviin, että sanattomaksi vetää.” Palaute asiakkaalta. Kyllä lämmitti kuvaajan mieltä.

.. RUOKA // Kävin ruokatunnin yhteydessä hammasröntgenissä, ja lounaaksi tuli poikkeuksellisesti napattua vain nopeasti Mäkkärin kausihampurilainen luukulta. Morjes, kuinka hyvältä se maistui. Kanahamppari oli niin herkullinen, että enpä muista koska viimeksi noin hyvää hampurilaista olisin edes syönyt.

.. OIVALLUS // Ensi kuun jälkeen on jo huhtikuu.

Helmeilevän hienoa helmikuuta kaikille. <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.