LUMIKUORRUTTEISET KESKIVIIKKOKUULUMISET

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

monki long teddy coatmonki teddycoatlong teddy coat


HUIVI MUORIN TEKEMÄ  TAKKI MONKI   LEGGARIT BIANCANEVE  NEULE PURA FINLAND //*SAATU
KORVAKORUT MONKI  KENGÄT TIMBERLAND //*SECONDHAND


Blogiini on sen alkuajoista lähtien kuulunut oman arkeni tapahtumien jakaminen, mutta olen itsekin laittanut viime aikoina merkille, että varsinaiset kuulumispostaukset loistavat poissaolollaan. Syy tähän on selvä, arkeni on ollut viimeisen vuoden ajan hyvin samankaltaista päivästä toiseen. Vapaa-ajastani on karsittu pois kaikki ylimääräinen, sosiaaliset kontaktit on rajattu minimiin, ja näin ollen myös postausten aiheet ovat muuttuneet. Ystäväni juuri kysyi minulta, tuntuuko nykyisin postausaiheiden keksiminen aiempaa haastavammalta, ja tottahan se on, että toisinaan viikon postauksia suunnitellessa joutuvat aivonystyrät tositoimiin. Nyt kun arjessani ei ole pr-tapahtumia, lätkämatseja tai teattereiden ensi-iltoja (oih, kuinka kaipaankaan niitä! <3) joista kirjottaisi, on blogini genre muuttunutkin entistä arkisempaan suuntaan.

Kuulumisia tulee kuitenkin harvemmin kirjoiteltua, ja päivästä toiseen jatkuva samankaltaisuus ei oikein anna aihetta My Day-postauksiinkaan. Haluan kuitenkin säilyttää blogissani ne arjen pienet hetket, jotka ovat tuoneet itselleni iloa; olkoon kyseessä sitten erinomainen kalasoppa, onnistuneet kiharat tai myssynneulomisohje, josta tiedän olevan iloa muillekin kotoilijoille. On ollut myös ihana huomata, että olette pysyneet matkassani mukana edelleen, vaikka blogini sisällön aihepiirit elävätkin oman elämäni mukana.

pitkä pörrötakki

Mutta mitäkö minulle kuuluu juuri nyt? Oikein hyvää, kiitos kysymästä. Entä sinulle? Päivätyöni pitää minut kiireisenä, mutta ilokseni olen päässyt mukaan myös valokuvausprojekteihin ja -duuneihin, joita rakastan yli kaiken. Viime vuosi oli peruuntuneiden kuvauskeikkojen vuosi ja huomasin vähentyneiden kuvaustöiden vetävän jo mielenkin matalaksi, kun en päässyt rakkaan harrastukseni pariin, mutta tämä vuosi on ollut kaikkea muuta. Ja se tuntuu ihanalta. Vielä jonain päivänä toivon tekeväni kuvaustöitä yhä enemmän ja enemmän. Lämmittää todella sydäntä, että yritykset ovat luottaneet brändinsä kuvamateriaalin tuottamisen minun käsiini.

Entäpä arki sitten? Matti aloitti loppuvuodesta uudessa työpaikassa ja arkemme on tällä hetkellä kovin työpainotteista. Etätöistä on siirrytty takaisin toimistoon ja parhaamme mukaan yritämme illoille järjestää aikaa myös yhdessäololle. Minä olen houkutellut Matin hiihtoladuille, hän puolestaan raahaa minua kuuliaisesti salille. Arjen voisi sanoa olevan ihanan tasaista ja rauhallista. Viikoittain yritämme ehtiä tapaamaan myös molempien kummityttöjemme perheitä ja nuo kohtaamiset ovatkin arjen kohokohtia. Itse unohdan omat huoleni ja arjen kiireeni parhaiten nimenomaan ollessani lasten kanssa. Olemme onnekkaita, kun lähipiirissä on niin paljon rakkaita pikkuisia.

Tällä suunnalla siis kaikki hyvin, vaikka silmäpussit välillä paisuvatkin. Samalla myös hymyilyttää ja kikatuttaa normaaliin tapaan, joten arjen voisi sanoa olevan tasapainossa. Entäpä siellä?


Posted in muoti and tagged by NOORA.