JOULULAHJA MINULTA MINULLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle, muoti


PUSERO UHANA DESIGN   HOUSUT UHANA DESIGN
KORVAKORUT UHANA DESIGN //*saatu


uhanadesign enigma

Kuten tiedätte, teen paljon vaatehankintoja secondhandinä. Olen tehnyt hurjia löytöjä kirppissovellusten kautta (muistatteko esimerkiksi, kun eteeni osui haaveilemani Uhana Designin Kyoto-mekko kirppiksellä upouutena?), ja kiitänkin kirppisonneani siitä, että vaatekaapissani on aarteita, joita en koskaan olisi uskonut omistavani. Kun ostan uutena, harkitsen ostopäätöstäni pitkään, mietin jo etukäteen sitä, mihin ja miten tuotetta käyttäisin ja materiaalitiedot tsekkaamallakin voi päätellä paljon siitä, millainen käyttöikä tuotteella mahdollisesti olisi. Heräteostokset ovat siis kohdallani historiaa.

Joulun alla päätin hankkia itselleni joululahjan. Uhana Design toi nimittäin myyntiin asun, joka sai sydämeni sykkimään ja päätin tehdä hankinnan pukinkonttiin, ihan itse itselleni. Koko viime vuoden ajan metsästin nimittäin kaunista oloasua, sellaista, joka olisi ihana heittää ylle niin viikonloppuna kuin vaikkapa etätyöpäivänkin iloksi ja huomasin verkkarivarastojeni olevan olemattomat. Ihan joka päivä ei viitsi Ilves-verkkareissakaan kuljeskella! Olin jo aiemmin ihastunut päästä varpaisiin tuohon Enigma-kuosiin, joka koristi myös yhteistyön kautta saamaani mekkoa, ja nyt tuo samainen printti koristi maailman kauneinta oloasua. Klik, tilaus lähti matkaan.

uhanadesign enigma

Oletan, että tätä settiä olisi hetkeen ollut mahdoton edes löytää secondhandinä. Kuka tällaisesta malttaisi luopua?! Oloasu koostuu kahdesta osasta, Untamed Sweatshirtistä ja Restful Pantseista ja luomupuuvillainen setti onkin mitä mukavin asukokonaisuus arkeen. Tosin kerran olen tässä lookissa ollut jo toimistollakin ja asuni keräsi tuona päivänä poikkeuksellisen paljon kehuja. Huomasitteko muuten, että asuni korvakoruissa on tuota samaa Enigma-kuosia korukiveen piilotettuna? Uniikit silkkikivet valmistetaan Uhanan koruihin Enigma-silkin leikkuujätteestä ja epoksista. Yksityiskohta, jossa upea ajatus ja valmistustapa taustalla.

Sanomattakin on selvää, että tässä lookissa olen asunut viime päivät. Hyvä, suorastaan hurjan hyvä joululahja jos minulta kysytään. ;)


Posted in lifestyle, muoti and tagged by NOORA.