5/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

polar ignite


MILLOIN? Kuva on otettu viime viikolla, lumisena keskiviikkona 27. tammikuuta, kun olin juuri käynyt tekemässä itselleni uuden hankinnan Verkkokaupasta.

MISSÄ?  Uusi hankintani lepäilee kotona työpöydälläni.

MITÄ? Olen pohdiskellut urheilukellon hankkimista jo tovin. Sen lisäksi, että minulla oli tarvetta ihan oikealle ranteessa kulkevalle kellolle, urheiluinnon lisäännyttyä vuoden varrella, on tiedonjano myös lisääntynyt. En ole kiinnostunut seuraamaan kalorien kulutusta, vaan lähinnä tallentamaan itselleni dataa muun muassa siitä, kuinka paljon viikon aikana on tullut urheiltua ajallisesti. Istumatyöläisenä myös askelmäärien kertyminen kiinnostaa, sillä kännykkäni askelmittari saattaa toisinaan päivän päätteeksi näyttää vaan 3000 askelta. Lopulta päädyinkin ostamaan superkauniin, haalean vaaleanpunaisen ja ruusukultakoristeisen Polar Igniten, ja olin valintaani jo parin päivän jälkeen todella tyytyväinen. Latasin kännykkääni sovelluksen, johon kellon keräämät tiedot tallentuvat ja esimerkiksi oman unen seuraaminen on ollut hurjan mielenkiintoista. Paineita en tosin tämän hankinnan myötä aio urheilusta ottaa; mikäli jonain iltana aktiivisuusmittarit ovat vielä alakantissa, en väkisin raahaudu lenkkipolulle. Olen huomannut, että niin kauan, kun urheilussa säilyy ilo ja innostus, homma maistuu minulle. Ja tämä kello on mainio kaveri pitämään innostusta yllä!Posted in lifestyle and tagged by NOORA.