4/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä lumikuva on otettu talvisena lauantaina 23. tammikuuta iltapäivän puolella, kun lumenluonnin ohella istahdin päiväteelle puutarhakeinuumme.

MISSÄ? Kotimme piha on mielestäni juuri sopivan kokoinen rivitalopiha. Etupihallamme on iso terassi ja kauniita puita ja juuri sopivasti tilaa kesäisin istuttaa kesäkukkia ja perunoita. Myös lumitöitä ajatellen piha on juuri sopiva. Olemme sopineet Matin kanssa vuorottelevamme lumitöiden tekemisessä, sillä mikä olisikaan parempaa treeniä kuin tämä. Kuten huomaatte, olemme melko tuoreita rivitaloasukkaita. Veikkaan, että siitä kuka _saa_ tehdä lumityöt ei enää kiistellä muutaman vuoden päästä.

MITÄ? Lauantai oli ihana päivä. Kävimme ystävien luona aamupalalla, jonka jälkeen Matti suuntasi töihin ja minä jäin lumihommiin. Maailma oli muuttunut jo edeltävän pakkaspäivän jälkeen melko loskaiseksi, ja kiikuttelinkin keinussa katsellen lumipupua, jonka olin rakentanut terassille koristeeksi. Ressukalta oli jo korvatkin sulaneet pois. Edessä höyrysi tee, lumihommat nostivat hien pintaan ja kaiken kaikkiaan elämä oli oikein mallillaan. Olen ehkä sittenkin talvi-ihminen, ihan pikkuriikkisen ainakin.Posted in lifestyle and tagged by NOORA.