KUMPI VAI KAMPI – JOULUEDITION!

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Enää viikko jouluaattoon – täydellinen aika kirjata omat vastauksesi kommenttiboksiin tästä Kumpi vai kumpi : Jouluedition!- haasteesta.

VALOSARJAT VAI KYNTTILÄT? Kausivalot! Meillä poltellaan elävää tulta todella harvoin; ensinnäkin, stressaan aina siitä, että varmasti jokainen tuikku on sammutettu ja muutenkin kausivaloilla saa luotua hurjan kaunista tunnelmaa monipuolisesti. Ja kuten kuvista huomaatte, ne ovat tääääydellinen lisä joulukuviin!

MARMELADI VAI SUKLAA? Juuri nyt ei kumpikaan, sillä meitsi tahkoaa täällä läpi neljän viikon karkkilakkoa. Syytä karkkilakkoon ei varsinaisesti ole, huomasin vaan syksyllä, että keittiön herkkukomerolla tuli ravattua aivan liian tiuhaan tahtiin ja päätin, että ennen joulua en suklaarasioihin kurki. Mutta joulunkaan aikana en aio vilkaistakaan marmeladibokseihin, ne popsii meillä Matti.

POSTIKORTTI VAI WHATSAPP-TERVEHDYS? Ehdottomasti hurmaava postiluukusta alas kolahtava perinteinen joulukortti! Me lähetimme tänä vuonna ennätyspaljon joulukortteja. Tänä jouluna emme tapaa juurikaan sukulaisia, joten koin, että postikortti on mukava muistaminen ja viesti siitä, että läheiset ovat ajatuksissa.

AMARYLLIS VAI JOULUTÄHTI? Kyllästyn joulutähtiin heti joulun jälkeen, etenkin punaisiin, mutta kauniita nekin toki ovat. Amarylliksen kukkaan puhkeamista on taianomaista seurata, siispä valinta on helppo. Isäni toikin minulle tällä viikolla ihastuttavan valkoisen amarylliksen, joka kukoistaa jo.

PIPARIT VAI JOULUTORTUT? Odotan kuumeisesti jo loppuviikon kauppakassitilausta, sillä klikkailin ostoslistalle vihdoin torttutaikinaa ja luumuhilloa. Ensimmäistäkään torttua en ole vielä tänä jouluna syönyt, joten nyt on aika laittaa hihat heilumaan!

LUMIUKKO VAI JOULUPUKKI & NOITARUMPU? Näiden kahden välillä on suorastaan mahdoton tehdä valintaa. En ikinä katso alusta loppuun aattoaamuisin Lumiukkoa, mutta jo se riittää, että kuulee telkkarista tutun tunnusmusan. Joulupukki & Noitarumpu on sen sijaan aina ollut suursuosikkini; osaan biisit miltei ulkoa ja pienenä minusta oli niin coolia, että päähahmoista yksi on nimeltään Noora.

JOULUSAUNA AAMULLA VAI ILLALLA? Saako vastata aatonaattoillan sauna? Joulusauna ei ole kuulunut meidän perheemme perinteisiin, mutta aatonaattona on mukava rentoutua saunan lämmössä ja fiilistellä edessä siintävää juhlapäivää. Sauna meillä tosin lämpiää jokaisena joulunpäivänä, Matille se on tärkeä osa joulua.

JOULU VAI JUHANNUS? Hah, helppoa, JOULU!

// Korvakorut kuvauslainassa, Uhana Dreams-vaatevuokraamo.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.