3/52 ARKIKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle


MILLOIN? Tämä kuva on otettu tammikuisena sunnuntaina, 17. päivä, iltakuuden aikaan. Iloinen hymy kertonee sen, että viikonlopun duunit oli vihdoin saatu purkkiin ja edessä oli v-a-p-a-a-i-l-t-a.

MISSÄ? Hengailen kutimeni kanssa olohuoneemme lattialla. Venyttelin kroppaa kuntoon ja jämähdin lopulta lattialle myös neulomaan. Mäkkäristä töiden jälkeen mukaan napattu latte on näemmä sen sijaan jämähtänyt olohuoneen hyllylle.

MITÄ? Rakastan tuota Kari Traan kerrastoa. Kyllä, se on niin nätti ja mukava, että sitä voisi pitää yllään aamusta iltaan, mutta tällä kertaa odottelin hiihtokerrastossani hiihtokaveriani kotiin, sillä olimme sopineet menevämme yhdessä sunnuntai-illan hiihtolenkille. Oli vuoden ensimmäisen hiihtolenkin aika ja odotin innolla ladulle pääsemistä. Lopulta kyllästyin jopa odottamiseen ja läksin hiihtämään yksikseni. Jätin vain Matille lapun oveen, että ”Ladulla tavataan!”. Lopulta hiihtelin viitisen kilometriä ja löysin tuon lenkin jälkeen jälleen aivan uusia lihaksia kropastani. Enpä olisi kouluaikoinani uskonut, että lähtisin ladulle joskus hiihtelemään aivan omasta tahdostani sunnuntai-iltana. Ps. Tuo vihreä pipokin valmistui vielä samana iltana! ;)Posted in lifestyle and tagged by NOORA.