VIISI FAKTAA MINUSTA (JOITA ET EHKÄ TIENNYT AIEMMIN!)

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


LAUKKU MARIMEKKO    HOUSUT AARRELABEL    POOLO AARRELABEL //*saatu
TAKKI ZARA //*secondhand   TENNARIT NLY SHOES    KORVAKORUT MONKI


Sain lukijaltani toiveen toteuttaa vanha kunnon ”Kysy sä, mä vastaan!”-postaus blogissani ja tuosta toiveesta inspiroituneena, kokosin tähän postaukseen viisi sellaista faktaa, joita et välttämättä ole aiemmin tiennyt minusta (paitsi jos olet seuraillut blogiani jo kymmenen vuoden ajan kuten tiedän teistä osan tehneen! <3). Tämän postauksen kommenttiboksiin voitte myös halutessanne jättää mieltä askarruttaneita kysymyksiä. Mikäli kyssäreitä kertyy useampia, toteutan blogin puolella ilman muuta myös Q&A-postauksen.

T I E S I T K Ö  E T T Ä ..

.. olen paljasjalkainen tamperelainen, joka on asunut koko ikänsä muutaman kilometrin säteellä, asuntoa toki kerran jos toisenkin vaihtaneena. Jos lähden nykyisestä asuinpaikastani kävelylenkille, viiden kilometrin kävelylenkkini aikana ohitan kuusi eri kerrostaloa, joissa olen asunut elämäni aikana.

.. leukani alla on iso arpi muistona eräästä lapsuuden leikkihetkestä. Olin leikkipuistossa keinuttelemassa keinussa, jossa istuttiin vastapäätä toista, ja kun toisessa päässä ollut lapsi ottikin kunnon vauhdit, pomppasin minä toisessa päässä korkealle ja löin leukani keinuun. Sain tuolloin myös ensimmäiset tikkini.

.. toinen nimeni on Johanna. Nimi, joka on kulkenut suvussamme.

.. bloggaaminen ei ole päätyöni. Tämä tulee edelleen usein monelle lukijalle yllätyksenä. Teen täysin eri alan hommia arkisin päivätyönäni, blogia kirjoittelen siis aamuisin ennen töitä ja iltaisin töiden jälkeen. Materiaalia pyrin kuvaamaan blogia varten päivittäin. Tämän lisäksi teen valokuvaajan töitä. Ammatteja minulla on siis useampia, mutta blogia kuvailisin pikemminkin harrastukseksi.

.. olen suunnitellut sekä tuotantoon otetun korun että vaatteen. Jo ennen blogiani osallistuin vaatesuunnittelukilpailuun, jonka voitin ja suunnittelemani bikinit otettiin osaksi Nelly.comin mallistoa. Muutamaa vuotta myöhemmin osallistuin Kalevala korun My Saaga-helasuunnittelukilpailuun. Piirsin ehdotukseni uudeksi helaksi, ja olin aivan hykerryttävän onnellinen, kun helani otettiin tuotantoon. Nämä ovat omalla urallani olleet sellaisia ”kaikki on mahdollista”-hetkiä.

Käsi ylös, kuka tiesi kaikki nämä faktat jo entuudestaan?


Posted in muoti and tagged by NOORA.