KIRPPISONNI JATKUU : UHANAA UUTENA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

uhana designuhana design


PAITA UHANA DESIGN /*secondhand   HOUSUT MAKIA   AURINKOLASIT D&G   TENNARIT VAMSKO


uhana design urheiluvaatteetuhana design

Instagramissa (@nooranappila) järjestämäni kyselyn perusteella, kirppislöytöjen esittelyä on toivottu kovasti blogin puolelle ja tiedustellessani teiltä, haluaisitteko nähdä asukuvien myötä viimeisimpiä secondhand-aarteitani, oli äänestystulos selvä. Siispä luvassa onkin nyt uusin löytöni, josta olin erityisen innoissani.

Sydämeni on sykkinyt jo vuosikausia Uhana Designille, ja voin kertoa sydämeni heittäneen pienen iloisen kärrynpyörän, kun kirppissovelluksessa tuli upouutta Uhanaa vastaan, vielä omassa koossani. Kohtaloa, sanoisin. Minulla kävi vähän huono tuuri Uhanan Ystävämyynneissä jokunen aika sitten, kun en ehtinytkään olla yksi niistä onnekkaista, jotka nappasivat upeita aleherkkuja ostoskoriinsa. Haaveissani olivat ne vekkulit lilat banaanihousut kesäksi ja tavoittelinpa kovasti myös saman printin haalaria. Pääsin kuitenkin pettymyksestä pian yli, sehän on vain hurjan upeaa, että tuo rakas tamperelaisbrändi on juuri nyt niin kovin suosittu.

uhana designuhana designuhana designuhana design

Uhana Design julkaisi jo jokin aika sitten hauskan ja sporttisen malliston, johon kuului useita mielenkiintoni herättäneitä tuotteita. Tuolloin en kuitenkaan kokenut tarvitsevani vaatekaappiini mitään uutta, joten hankinnat jäi tekemättä. Selaillessani viime viikolla Zadaata, vastaani tuli kuitenkin todellinen kultakimpale, kun sporttimalliston t-paitahihainen ja cropattu toppi, odotti siellä upouutena kenties juuri minua. Tätä ostosta ei hinnankaan puolesta tarvinnut miettiä, vaan paita matkasi luokseni. Ja minkä ihanan yllätyksen sen mukana sainkaan. Myyjä oli piilottanut paidan matkaan Fazerin karamelleja – kiitos Julia, you made my day!

On ihanaa, että olette innostuneet kirppistelystä yhtä lailla kuin minäkin. Kuten tätä edellistä ihanaa pitsimekkolöytöä esitellessäni jo mainitsinkin, saatavilla on aivan valtavasti upeaa secondhand-valikoimaa. Minä jatkan siis ahkerasti Zadaassa surffailua, ja koska kirpputoritkin ovat jälleen availleet oviaan, kuuluu niidenkin kiertely kesäsuunnitelmiini.

Sitä ei voi koskaan tietää, milloin timanttinen aarre osuu juuri sinun eteesi. Ihanaa päivää!

vamsko sneakers


Posted in muoti and tagged by NOORA.