ARKIKUVA 30/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu aurinkoisena iltapäivänä eräänä heinäkuun tiistaina, 23. päivä.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu Laitikkalassa, Rönnvikin viinitilan kupeessa, jota koristaa käsittämättömän kaunis kukkaniitty.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on hymyilevä kesäneito, minun rakas äitini kukkien keskellä. Kameran takana sen sijaan olen minä, allergioitteni takia todella ampiaiskammoinen tytär, joka varmisti ennen kukkaniityn reunalla pörriäisten sekaan astumista, että allergialääkkeet ovat varmasti mukana. En malttanut vaan millään olla ikuistamatta kukkia kaunokaisineen talteen. Myös tämä Instagramissa jakamani kuva on otettu samassa lokaatiossa.

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Kuten aina päästessäni kauniiseen kuvauspaikkaan, olin tälläkin kertaa innoissani. Olimme roadtripillä yhdessä siskoni, äitini, isäni ja serkkuni kanssa ja sattumoisin löysimme tämän ihanan paikan matkan varrelta. Suomi on kukassa ja vielä ehtii nauttia upeista kesäpaikoista ennen kuin syksy saapuu. Tietääkö muuten joku onko Tampereella tällä hetkellä vastaavia maisemapeltoja?


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.