ARKIKUVA 29/52

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

Milloin kuva on otettu? Kuva on otettu keskiviikkona 17.7. hetki ennen Leijonakuninkaan ensi-iltanäytöstä.

Missä kuva on otettu? Kuva on otettu täällä Tampereella elokuvateatterissa, Plevnassa.

Mitä kuva esittää? Kuvassa on kaksi heinäkuun leijonaa sekä yksi elokuun leijona. Tätini, pikkusiskoni sekä minä olemme horoskoopeiltamme leijonia ja lähdimmekin leijonalauman kesken katsomaan klassikon tuoreinta versiota suurin odotuksin. Täyttyivätkö odotukset – sen voit tsekata postauksestani, jossa kerroin haukkasiko Leijonakuningas palan minun sydämestäni!

Mitä mietit sillä hetkellä, kun kuva on otettu? Olen henkeen ja vereen Disney-fani, joten olin tietysti todella innoissani. Intoa lisäsi se, että kuvassa olevan mimmijengin lisäksi mukana oli sekä äitini että Matti. Elokuvissa on mielestäni parasta käydä isolla porukalla; tämänkin näytöksen jälkeen puheenpulputus ei meinannut loppua lainkaan, kun kävimme vielä autossakin läpi omia suosikkikohtauksiamme. Soundtrack on soinut leffan jälkeen toistuvasti, enkä vieläkään voi olla päivittelemättä sitä, kuinka huima näytös olikaan visuaalisesti. Mulania ja Pientä Merenneitoa odotellessa siis!


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.